TMSF, Ciner Grubu'nun Yönetimini Belirledi - Son Dakika
Ekonomi

TMSF, Ciner Grubu'nun Yönetimini Belirledi

TMSF, Ciner Grubu\'nun Yönetimini Belirledi

TMSF'nin El Koyduğu, Medya Holding, Sabah Yayıncılık ve Sabah Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mehmet Akif Yasin, Başkan Yardımcılığı'na İse Fahrettin Özyapar Getirildi.

02.05.2007 15:48

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu, Medya Holding, Sabah Yayıncılık ve Sabah Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mehmet Akif Yasin, Başkan Yardımcılığı'na ise Fahrettin Özyapar getirildi.

Medya Holding, Sabah Yayıncılık ve Sabah Pazarlama'dan İMKB'ye gönderilen açıklamada, 16 Nisan 2007 tarihinde TMSF'nin şirketlerin yönetimine ve denetimine el koyduğu hatırlatıldı. Açıklamada, söz konusu üç firmanın da ana sözleşmesine bağlı kalınmadan, her firma için yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine atamalar yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, yapılan atamalar kapsamında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mehmet Akif Yasın'in, Başkan Yardımcılığı'na ise Fahrettin Özyapar'ın getirildiği bildirildi. Açıklamada, yönetim kurulu üyeliklerine Yusuf Adıgüzel, Taner Yalçın, Turan Korkmaz, Ali Göçer ve Tahsin Kaplan'ın atandığı kaydedildi. Açıklamada, denetim kurulu üyeliklerine ise Güçlü Şirin, Reyhan Şenel, Hüsnü Birinci ve Saffet Özbalcı'nın atandığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi TMSF, Ciner Grubu'nun Yönetimini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement