Time dergisinden çok konuşulacak Ukrayna kapağı: Aydınlık karanlığa galip gelecek - Son Dakika
Ekonomi

Time dergisinden çok konuşulacak Ukrayna kapağı: Aydınlık karanlığa galip gelecek

Ukrayna-Rusya savaşını kapağına taşıyan dünyaca ünlü Time dergisi, Putin'i karşısına aldı. Kapakta, Ukrayna bayrağına yer verilirken, "Hayat ölüme, aydınlık karanlığa galip gelecek" yazısı dikkat çekti.

03.03.2022 11:52  Güncelleme: 12:00

Amerikan dergisi Time, son sayısında Ukrayna bayrağının renklerine ve ülkenin Devlet Başkanı Zelenski'nin sözlerine yer verdi. Kapakta, Zelenski'nin salı günü Avrupa Parlamentosu'ndaki (AP) konuşmasına atıf yapılarak, "Hayat ölüme, aydınlık karanlığa galip gelecek" ifadesi Ukrayna'nın resmi diliyle işlendi.

"ZELENSKİ VE UKRAYNA'NIN KAHRAMANLARI"

Siyah zemin üzerine Ukrayna bayrağının renkleri olan sarı ve mavinin yer aldığı kapağın alt kısmında ise, "Zelenski ve Ukrayna'nın kahramanları" ifadesi dikkat çekti.

Dünyaca ünlü Time dergisinden Putin'i çıldırtacak Ukrayna kapağı: Aydınlık karanlığa galip gelecek

TARİHİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRECEK

Time'ın Ukrayna haberinde, Zelenski'nin Rusya'nın saldırılarına rağmen Kiev'de kalarak ABD ile müttefiklerini harekete geçirdiği ve "tarihin seyrini değiştirdiği" belirtildi.

Time dergisinden çok konuşulacak Ukrayna kapağı: Aydınlık karanlığa galip gelecek

Son Dakika Ekonomi Time dergisinden çok konuşulacak Ukrayna kapağı: Aydınlık karanlığa galip gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Şu atılan başlık söylemi bir yerlerden hatırlıyor'musunuz. Kulağınıza yabancı gelmiyor değil mi.?Onların bizdeki ,yani içimizdeki adamlarının sık sık söyledikleri bir söylem bu.Tarayıcıdan taratın bakın kaç yüz kez bu başlığın aynısını bizim şimdiki iktidara atfen söylediklerini göreceksiniz.Bunların attıkları sloganlar dahi virgülüne kadar aynı.Onların karanlığı nedir,veya onların aydınlık anlayışları nedir.Acaba karanlık derken İslam dini ve inançlar silsilesi olmasın.Aydınlık Hristiyanlık mı? 0 0 Yanıtla

Advertisement