Tekstil Alanında Mekanlara Kalite Katıyorlar - Son Dakika
Ekonomi

Tekstil Alanında Mekanlara Kalite Katıyorlar

40 yıl önce kurulup asıl kurumsal ismi Vedat Tekstil olan Veart Tekstil bir aile şirketi olup, şu anda 3. kuşak tarafından yönetilmekte ve müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

17.05.2019 16:57
sponsorlu içerik

"6 YILDIR VEART MARKASIYLA DÜNYA ÇAPINDA HİZMET VERİYORUZ"

Veart Tekstil firma sahibi Anıl Yasin Demir, "Kurumsal ismimiz Vedat Tekstil diye geçer. Son 6 yıldır "Veart" markasıyla dünya çapında hizmet vermekteyiz. Stok servis veriyoruz. Koleksiyonumuzu kendimiz oluşturup dünya çapında hizmet vermekteyiz." ifadelerini kullandı.

"ANKARA'DA OLUŞAN BİR FİRMAYIZ"

Demir, " Ankara'da oluşan ve hala Ankara'da devam eden bir firmayız. Ancak her yere yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerimiz mevcut. Bizim asıl kökenimiz ketenden, modern işlerden geliyor. Ciddi anlamda keten, pamuklu işler, doğal içerikli, doğal elyaflı ürünler yaptık. Ama son dönemlerde işi biraz daha "art dekorasyon" diye ortaya çıkan bir moda akımından dolayı biz de biraz daha klasik işlere yönelmeye başladık. Yine kimliğimizde doğal elyaflar var. Yine onları kullandık. Dolayısıyla yüksek kalitede elimizden geldiğince en iyi ürünleri sunmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Tekstil Alanında Mekanlara Kalite Katıyorlar

Son Dakika Ekonomi Tekstil Alanında Mekanlara Kalite Katıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement