Socar, Piyasadaki Belirsizlik Nedeniyle Petkim Hisse Satışını İptal Etti - Son Dakika
Ekonomi

Socar, Piyasadaki Belirsizlik Nedeniyle Petkim Hisse Satışını İptal Etti

Socar, Piyasadaki Belirsizlik Nedeniyle Petkim Hisse Satışını İptal Etti

Socar Türkiye, piyasalardaki belirsizlik nedeniyle Petkim hisse satışını iptal etti.

08.06.2015 11:09  Güncelleme: 11:29

Socar Türkiye, piyasalardaki belirsizlik nedeniyle Petkim hisse satışını iptal etti.

RESMEN AÇIKLADI

Konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (Şirket) ortaklarından Socar Türkiye Enerji A.Ş.'nin sahip olduğu Şirket sermayesinin % 1,6'sına tekabül eden toplam 16.000.000 TL nominal değerli payların, 1 TL nominal değerli pay için 4 TL fiyatla yurt dışında mukim alıcı BCM Global Fund Ltd. şirketine Toptan Satışlar Pazarı'nda 08/06/2015 tarihinde satışı yapılacağı 05/06/2015 tarihinde Kamu Aydınlatma Platform'unda tarafımızca duyurulmuş ve aynı tarihte Borsa İstanbul A.Ş. tarafından da açıklaması yapılmıştır.

BELİRSİZLİK NEDENİYLE İPTAL

Petkim'in Toptan Satışlar Pazarı satış işlemi, piyasalarda meydana gelen belirsizlik nedeniyle tarafların isteğiyle karşılıklı olarak iptal edilmiş olup, önümüzdeki dönemde oluşacak gelişmeler ışığında konunun tekrar değerlendirileceği tarafımıza bildirilmiştir."

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Socar, Piyasadaki Belirsizlik Nedeniyle Petkim Hisse Satışını İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fenerli çeto: olan gariban halka olur....bakıyorum en çokda gariban kesim seviniyor....akp gitti diye....yüzü hiç kızarmayan utanma duygusu olmayan kılıçtaroğlu oy kaybediyor...ama akp nin tek başına hükümet kuramayacak olmasından kendine başarı çıkarıyor...tahminim erken seçim olur kısa zamanda....o zamana kadar milletin aklı başına gelir akp güçlü şekilde geri gelir....ben şahsen ilkkez oy verdim akp ye....bundan sonra başkalarınında vermesi için çalışacam....böyle belirsizlik oluncaya kadar akp yönetsin.... 20 8 Yanıtla

Advertisement