Skype da Snapchat'e Özendi! - Son Dakika
Ekonomi

Skype da Snapchat'e Özendi!

Skype da Snapchat\'e Özendi!

Microsoft daha çok kurumsal kullanım odaklı bir imaj çizen Skype mesajlaşma servisini daha eğlenceli hale getirerek herkes tarafından sahiplenilmesini sağlamak istiyor.

09.11.2017 16:40

Microsoft daha çok kurumsal kullanım odaklı bir imaj çizen Skype mesajlaşma servisini daha eğlenceli hale getirerek herkes tarafından sahiplenilmesini sağlamak istiyor. Görünen o ki şirket bunu çoktan başarmış olan Snapchat ve Instagram gibi servislerden esinlenerek .

Skype için fotoğraf efektleri geldi!

Akıllı fotoğraf efektleri ile kullanıcılar, her fotoğrafta ne olduğuna göre efekt seçeneklerini özelleştirebilecek. Bu efektlerin kullanımı da oldukça kolay. Sadece fotoğrafı çekiyorsunuz ve ekranın üstünde yer alan sihirli değnek tuşuna basıyorsunuz. Böylece yeni fotoğraf efektlerine erişiyorsunuz.

Skype

Microsoft bu fotoğraf efektlerinin arasında akıllı yüz çıkartmaları, yüz değiştirme, konum ve hava gibi seçenekler olduğunu belirtiyor. Ayrıca tüm bunların sürekli olarak değişebileceğini de belirtelim. Haftanın farklı günlerinde ve tatillerde farklı efektlerle karşılaşabileceksiniz.

Hem iOS hem de Android platformları için sunulan bu yeni fotoğraf efektlerini sohbetlerinizde ve öne çıkanlarda da kullanmanız mümkün. Tabii ki uygulamanızı güncellemeyi unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Skype da Snapchat'e Özendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement