Six Senses Spa Direktörlük Görevine Lisa Manser Atandı - Son Dakika
Ekonomi

Six Senses Spa Direktörlük Görevine Lisa Manser Atandı

Six Senses Spa Direktörlük Görevine Lisa Manser Atandı

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Bünyesinde Hizmet Veren Six Senses Spa'da Direktörlük Görevine, Lisa Manser'ın Getirildiği Bildirildi.

05.02.2008 15:48

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum bünyesinde hizmet veren Six Senses Spa'da direktörlük görevine, Lisa Manser'ın getirildiği bildirildi.

Six Senses Spa'dan yapılan açıklamaya göre, daha önce Karayipler-St. Lucia'daki Sunswept Resorts'da Spa Müdürü olarak görev yapan Manser'ın masaj ve aromaterapi, refleksoloji, iş yönetimi, pazarlama yönetimi, 'kas geliştirme, mücadele ve vuruş eğitmeni' ve beslenme konularında diplomaları bulunuyor. Ayrıca takım yönetimi, kişisel verimlilik ve verimli sunum konularında da geliştirme programlarına katılan Manser'ın Kempinski Bodrum konuklarının gündelik yorgunluklarından arınmalarına yardımcı olacak.

Manser, daha önce Oasis Le Sport Hotel'de SPA Müdürü, Fountainhead Organic Health Retreat'te Karşılama ve Spa Müdürü, Body Care'de SPA ve Proje Müdürü, Champneys'te Yaşam Tarzı Danışmanı ve Terapist, X-Ten Accountancy Recruitment'ta Ofis Müdürü, Computacenter'da Takım Lideri, Health & Racquet Group'ta Kulüp Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

(CY-CY-BA-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Six Senses Spa Direktörlük Görevine Lisa Manser Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement