Şirketler İçin Hediye Göndermek Artık Çok Daha Kolay Ve Hesaplı! - Son Dakika
Ekonomi

Şirketler İçin Hediye Göndermek Artık Çok Daha Kolay Ve Hesaplı!

Şirketler İçin Hediye Göndermek Artık Çok Daha Kolay Ve Hesaplı!

Mivento'nun İlk Projesi Mobilhediyem.Com, Bireysel Ve Kurumsal Kullanıcıları İçin Hediye Göndermeyi Çok Kolaylaştırıyor.

10.08.2010 00:58  Güncelleme: 08:13

Uzun yıllar Turkcell'de Yeni Servisler ve İş Geliştirme Başkanı olarak çalışan Altuğ Acar ve eşi Pınar Kart Acar tarafından kurulan Mivento'nun ilk projesi olan Mobilhediyem.com, yaklaşık 2 ay önce kullanıcılara hizmet vermeye başladı. Bireysel ve kurumsal segmentte hizmet veren MobilHediyem.com, hediye gönderme telaşını sona erdiriyor.

MobilHediyem.com, hediye seçmeyi ve göndermeyi kolaylaştırdığı gibi kargo maliyeti ve adres bilmemek gibi sorunları da ortadan kaldırıyor. Servisten faydalanmak için www.MobilHediyem.com adresine girerek hediye kataloğundan hediye seçiliyor. Sonrasında göndermek istediğiniz kişinin cep numarasını yazıyor ve ödemeyi yapıyorsunuz.

Hediyeniz anında kişinin cep telefonuna bir kod ve özel mesajınız ile birlikte SMS olarak düşüyor. Kişi hediyesini dilediği zaman mağazaya uğrayarak alabiliyor. KFC, McDonald's, Pizza Hut, ve Sushico'dan gönderilen hediyelerse istenildiği takdirde restorana gitmeden çağrı merkezini arayarak eve sipariş edilebiliyor.

MobilHediyem'e üyelik ücretsiz. Bunun yanında sistemi kullanmak için üyelik zorunlu değil. Ücretsiz üyeliğini gerçekleştirenler gönderilen ve gelen tüm hediyeleri detaylı bir şekilde takip edebilecekleri özel bir hesap ekranına sahip oluyor ve üyelere özel avantajlardan faydalanabiliyor.

İlk olarak Sushico ve Divan Restoran ve Pastaneleri ile anlaşan MobilHediyem.com, şu anda McDonald's, BunDesign, Tekin Acar, NUSPA, Galatasaray Store, Pizza Hut,Kentucky Fried Chicken, Dedeman Otelleri ve Cinebonus Sinemaları'nın da aralarında olduğu farklı sektörlerden firmalarla kullanıcılarına hizmet veriyor. MobilHediyem.com'un yıl sonu hedefi; hazır giyimden elektronik ürünlere hatta sinema biletine kadar 20'ye yakın firmayı sisteme dahil etmek.

Mivento'nun Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Altuğ Acar geliştirdikleri bu yeni ürün hakkında "Mivento olarak, kişilerin ve kurumların hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmek için çalışıyoruz. Mobilhediyem.com bizim ilk projemiz. Hediye arama, bulma, gönderme derdine son verecek. Özellikle şirketlerin toplu hediye gönderme telaşını sona erdirecek kurumsal bir çözüm olma özelliğini de taşıyor. Seçtiğiniz hediye anında kişinin telefonuna düşüyor. Gördüğümüz ilgi memnuniyet verici. Daha şimdiden Avrupa'dan ortaklık için teklifler gelmesi bizi çok mutlu etti." dedi.

Kurumlar için de avantajlı

Mobilhediyem.com'un açılışının üzerinden iki ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen, şimdiden Avrupa'dan pek çok teklif almaya başladı. Sitenin bu kadar kısa sürede yabancı yatırımcıların ilgisini çekmesinde, sitenin bireysel kullanıcıların yanı sıra kurumsal kullanıcılar için de uygun olması etkili oluyor.

Kurumların müşterilerine yönelik hedefli kampanyalar düzenlemesine olanak sağlayan MobilHediyem ile kurumlar mağaza trafiğini ve satışları artırıcı uygulamalarla gelirlerin yanında müşteri memnuniyeti artışı da sağlıyorlar.

Kurumlar MobilHediyem ile hediye göndererek operasyonel rahatlığın yanında önemli maliyet avantajları da elde ediyorlar.

Özel müşterilerine hediye göndermek isteyen şirketler kargo ücreti ödemek zorunda kalmadıkları gibi, hızlı bir şekilde hediye gönderimlerini de gerçekleştirmiş oluyor. Kurumlar kendilerine sunulan özel ekrandan gönderdikleri hediyelerin kullanımı ile ilgili her türlü detayı birebir takip edebiliyorlar.

MobilHediyem'in kurumlara sunduğu önemli avantajlar:

* Operasyonel rahatlık (hediye gönderirken sadece cep telefonu bilmek yeterli, adres bilgisinin güncellenmesi vb. hazırlık süreçleri bulunmuyor)

* Maliyet avantajı (Paketleme, kargo maliyetleri, vb. bulunmuyor)

* Hız (anında istenilen kişiye ve ya binlerce/milyonlarca kişiye hediye gönderilebilinir)

* Kisisellestirme/gizlilik (istediğiniz hediyeyi istediğiniz kişinin cebine anında gönderebilirsiniz, sadece gönderilen kişi hediyesini görebilir)

* Kişisel memnuniyet/esneklik (hediye gönderilen kişi istediği zaman, yer ve şekilde hediyesini kullanabilir)

* Takip edilebilir (hediyenin gönderimi, ulaşması, kullanımı çok detaylı raporlanır.)

* Güvenilir (hediyenin ulaşmaması, kaybolması, adresin yanlış olması, adreste bulamama, vb. zorluklar bulunmuyor)

* Uygulama kolaylığı (özel günlerde otomatik olarak önceden tanımlanmış şekilde hediyeler gönderilebilir, unutma ve geç gönderme gibi sorunlar yaşanmaz)

* Çevre dostu (kağıt ve plastik hediye çekleri/kartlarına ihtiyaç olmadan milyonlarca kişiye sadece SMS ile hediye göndermek mümkün)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Şirketler İçin Hediye Göndermek Artık Çok Daha Kolay Ve Hesaplı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement