Sahibinden.Com Avrupa'nın İlk Beşinde! - Son Dakika
Ekonomi

Sahibinden.Com Avrupa'nın İlk Beşinde!

Sahibinden.Com Avrupa\'nın İlk Beşinde!

Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen İlan Ve Alışveriş Platformu Olan Sahibinden.Com, Avrupa'nın En Büyük 5. Online Otomotiv Platformu Oldu

07.09.2010 23:33  Güncelleme: 23:35

100'den fazla kategoride milyonlarca kullanıcısına hayatı kolaylaştırıcı ürün ve hizmetler sunmaya devam eden sahibinden.com, otomotiv sektöründe Avrupa'nın en çok kişi tarafından ziyaret edilen 5. büyük internet platformu oldu.

Google AdPlanner'ın Haziran 2010 verilerine göre sahibinden.com otomotiv kategorisinde Türkiye'nin 1., Avrupa'nın da 5. en büyük online platformu olarak yer alıyor. Dünya genelinde de 21. sıraya kadar yükselen sahibinden.com'un bu başarısı, dünya ile paralel olarak ülkemizde de her geçen gün gelişerek yaygınlaşan e-ticaret kavramının en canlı göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan sahibinden.com Genel Müdürü Burak Ertaş "Türkiye'de göstermiş olduğumuz başarıyı ülke sınırları dışına da taşımış olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu başarıda büyük payı olan kullanıcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başarılarımıza yenilerini eklemek ve kendimizi hep bir adim öteye taşıyarak kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Sahibinden.Com Avrupa'nın İlk Beşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement