Murat Kosova'nın Sesleri Yankılanıyor - Son Dakika
Ekonomi

Murat Kosova'nın Sesleri Yankılanıyor

Murat Kosova\'nın Sesleri Yankılanıyor

Spor yazarı ve spikeri Murat Kosova League of Legends'ın Türkçe seslendirmesinde oyunu anlatan kişi oldu.

17.09.2012 09:56

Oyunun heyecanını ve hızlı gelişen temposunu oyunculara büyük bir coşkuyla aktaran Kosova, dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends'ta yer aldığı için mutlu olduğunu belirtti.

Futbol ve basketbol maçlarını heyecan dolu anlatımıyla canlı kılan spor yazarı ve NTV spor spikeri Murat Kosova, dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends'a sesiyle can veriyor. Futbol ve basketbol maçlarında seri ve adrenalin dolu bir anlatım üslubuna sahip olan Kosova, aynı heyecanı Riot Games'in yapımcısı olduğu League of Legends'ın Türkçe seslendirmesine taşıyor.

League of Legends'ın Türkçe seslendirmesinde Murat Kosova'nın dışında aralarında Cem Kurtoğlu, Fatih Özacun, Gökhan Akçakara, Gülen Karaman, Müge Oruçkaptan, Nur Subaşı, Nüvit Candaner ve Payidar Tüfekçioğlu gibi isimlerinde yer aldığı 56 seslendirme sanatçısı yer aldı. Oyunun anlatıcısı olarak görev alan Kosova, "Heyecan ve sürekli adrenalin oyun içerisinde bir arada! Seslendirme yaparken hakikaten maç anlatırmış gibi hissettim. Bu kadar çok insanın takip ettiği bir oyunun parçası olmak gerçekten büyük bir heyecan uyandırdı. Bu teklif gelince çok mutlu oldum" diye ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Murat Kosova'nın Sesleri Yankılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement