Akaryakıta indirim geliyor! İşte yeni fiyatlar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akaryakıta indirim geliyor! İşte yeni fiyatlar

Akaryakıta indirim geliyor! İşte yeni fiyatlar
12.12.2025 09:35

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ederken, motorine indirim bekleniyor. Motorinin litre fiyatına Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 2 liralık indirim bekleniyor. Benzin ve otogaz fiyatlarında ise şimdilik bir değişiklik öngörülmüyor.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ederken, motorine indirim göründü. Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatında 2 liralık indirim yapılması bekleniyor.

İNDİRİM YARINDAN İTİBAREN POMPAYA YANSIYABİLİR

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, söz konusu indirimin yarından itibaren pompaya yansıması öngörülüyor. İndirimin ardından motorin fiyatlarının İstanbul'da 53,10 liraya, Ankara'da 54,13 liraya, İzmir'de ise 54,47 liraya gerilemesi bekleniyor. Bu düşüşle birlikte motorin fiyatlarında yaklaşık yüzde 4'e yakın bir gerileme yaşanacağı ifade ediliyor.

BENZİN FİYATLARINDA DEĞİŞİKLİK YOK

Benzin fiyatları tarafında ise şu aşamada herhangi bir indirim ya da zam beklentisi bulunmuyor. Otogaz fiyatlarında da yeni bir fiyat değişikliği öngörülmezken, akaryakıt fiyatlarının önümüzdeki günlerde Brent petrol ve döviz kurlarındaki hareketliliğe bağlı olarak şekillenmeye devam edeceği belirtiliyor.

Son Dakika Ekonomi Akaryakıta indirim geliyor! İşte yeni fiyatlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • osman k osman k:
    İleri itmek için geri çekmek lazım. 28 2 Yanıtla
  • 1234 1234:
    enflasyon düşüyormuş petrolde düşmesi lazim elbetteki 22 0 Yanıtla
  • oktay DENİZ oktay DENİZ:
    Motorin ve benzinin kaynağı farklı mı oluyor. Motorine indirim yaparken benzine yapmamak ayrı bir kafa. 16 1 Yanıtla
    Haydar Ali Haydar Ali:
    Oktay Deniz petrol ürünleri satış tüketim arza göre fiyatlar belirleniyor. fiyatı belirleyen Petrol şirketleri hangi yakıta yoğun talep olursa onun fiyatı yükselir azalırsa fiyatı düşer dünya geneli böyle!!! 5 2
    Talat atalar Talat atalar:
    haydar Ali petrolün dünya genelinde bir varil fiyatı vardır buda dolar olarak belirlenir.arz talep vs vs geceeksin bu sacmaliklari.sanki sadece bizde arz talep fazlaymis halk bunu yapiyormus gibi lanse etme.yani şöyle özetleyeyim Almanya da şuan itibariyle en düşük maaşlı 1150 lt mazot alabiliyor bizde de 400 lt civarı.orada yine en düşük maaşlı 130 kg civarı et alırken biz 30.35 kg Max et alabiliyor.sana bir sır vereyimmi!!! Avrupa bizi kıskanıyor.... 0 4
    Dadaş 20 Dadaş 20:
    Talat sen Almanya ya git tutan mi var. 4 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement