Mmc Türkiye Başkanlığı'na Tayfun Bayazıt Getirildi - Son Dakika
Ekonomi

Mmc Türkiye Başkanlığı'na Tayfun Bayazıt Getirildi

Mmc Türkiye Başkanlığı\'na Tayfun Bayazıt Getirildi

Türk finans piyasasının önemli isimlerinden Tayfun Bayazıt, Marsh & McLennan (MMC) Şirketler Grubunun Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı.

13.09.2012 13:04

Citibank'ta başladığı kariyerini, Yapı Kredi, Interbank, Banque de Commerce Et de Placements (İsviçre), Dışbank ve Fortis'te sürdüren Tayfun Bayazıt, 2007 yılında Yapı Kredi'ye Murahhas üye ve Genel Müdür olarak geri döndü. Eşzamanlı olarak, Koç Holding Bankacılık ve Sigorta Grubu Başkanlığı'nı ve 2009 yılından itibaren Yapı Kredi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Bayazıt, Ağustos 2011'de bu görevlerinden ayrılarak Bayazıt Danışmanlık Hizmetleri'ni kurdu.

Tayfun Bayazıt, 10 Eylül itibariyle atandığı Marsh & McLennan Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi için şunları söyledi :

"Türkiye'de Marsh & McLennan olarak dünya lideri üç ayrı şirketle hizmet veriyoruz. Risk Yönetimi ve Sigorta Brokerliği konusunda hizmet veren Marsh, İnsan Kaynakları ve Yan Haklar Danışmanlığı alanında Mercer, Yönetim Danışmanlığı kulvarında ise Oliver Wyman var. Amacımız, bu üç farklı değerin sinerjisinden faydalanarak Türkiye'de her bir uzmanlık alanında etki yaratacak başarılı projelere imza atmak ve büyüme trendimizi sürdürmektir."

Marsh & McLennan Şirketler Grubu, şirketlere risk, strateji ve insan kaynakları alanında danışmanlık ve çözüm sunan profesyonel hizmetleri sunuyor. Grup bünyesinde 53 binden fazla çalışan bulunuyor.

Kaynak: TheLira.com

Son Dakika Ekonomi Mmc Türkiye Başkanlığı'na Tayfun Bayazıt Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement