Michael Bloomberg'den Erdoğan'a: Başarılarınızı Paylaşın - Son Dakika
Ekonomi

Michael Bloomberg'den Erdoğan'a: Başarılarınızı Paylaşın

Michael Bloomberg\'den Erdoğan\'a: Başarılarınızı Paylaşın

Başbakan Erdoğan ile bir araya gelen Bloomberg Medya Grup Başkanı ve eski New York Belediye Başkanı Bloomberg, Türkiye'yi ve Başbakan Erdoğan'ı övdü.

16.06.2014 12:19  Güncelleme: 13:23

Başbakan Erdoğan, Trabzon ziyaretinde Bloomberg Medya Grup Başkanı ve eski New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg ile bir araya geldi. Bu özel görüşme Trabzon Valilik Binası'nda gerçekleşti.

SON 12 YILDA DEVRİM NİTELİĞİNDE ADIMLAR

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Trabzon Valiliği'nde basına kapalı gerçekleşen kabul sırasında, Bloomberg, kamu sağlığı, sigarayla mücadele ve yol güvenliği gibi konularda Türkiye'nin son 12 yılda devrim niteliğinde adımlar attığına işaret ederek, bu tecrübenin dünya ile paylaşılması gerektiğine vurgu yaptı.

Bloomberg'in, Türkiye'nin bir finans merkezi haline gelmesini önemsediklerini, bundan memnuniyet duyduklarını da ifade ettiği öğrenildi.

ERDOĞAN: NETİCELERİNİ GÖRMEKTEN MUTLUYUZ

Başbakan Erdoğan'ın ise Bloomberg'e, kamu sağlığı ve sigarayla mücadele gibi konularda gerçekleştirilen icraatlar hakkında bilgi vererek, atılan adımların neticelerini görmeye başlamaktan da mutluluk duyduğunu söylediği kaydedildi.

"TÜRKİYE'NİN FİNANS MERKEZİ HALİNE GELMESİ MEMNUNİYET VERİCİ"

Dünyanın en zenginleri arasında başı çeken Bloomberg'in Türkiye'nin bir finans merkezi haline gelmesini önemsediklerini, bundan memnuniyet duyduklarını da ifade ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Michael Bloomberg'den Erdoğan'a: Başarılarınızı Paylaşın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cuvaldız: Bizim Körlerde Bir Görseler...! 8 5 Yanıtla
  • İET: TÜRKİYEYE NE YATIRIM YAPMIŞ ÇOK MERAK ETTİM. BASINMI YAZARKEN SIKIYOR YOKSA ADAMIN KAFASIMI GÜZEL VALLA ÇOK MERAK ETTİM :) 7 6 Yanıtla
  • TRMNSA: PADİŞAHIM ÇOK YAŞA 8 2 Yanıtla
  • İET: VER GAZI YANLASIN 4 5 Yanıtla
  • yakub: Dogru söylüyor bu düzeni bu birli nasıl boz dün diyerek nasıl bir başarı yaptın onu soruyor bayra nasıl sahip çıkamadın bu başarıyı nasıl aldın diye rek pkk pazarlık tir la nasıl silah gönder din bun lar hep başarı 7 1 Yanıtla

Advertisement