Mustafa Koç'un Eşi Caroline Koç'un Bilinmeyen Hayat Hikayesi - Son Dakika
Ekonomi

Mustafa Koç'un Eşi Caroline Koç'un Bilinmeyen Hayat Hikayesi

Türkiye'deki Yahudi cemaatinin yayın organı Şalom, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü iş adamı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un hikayesini yazdı.

24.01.2016 16:38  Güncelleme: 07:52

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü işadamı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un hikayesini Yahudi cemaatinin yayın organı Şalom kaleme aldı.

DEDESİ 1700'LERDE İZMİR'E GÖÇ ETTİ

Habere göre İzmir'in Fransa göçmeni ünlü Levanten ailelerinden birinin üyesi olan Caroline Koç'un, büyükbabasının dedesi 1700'lü yıllarda İzmir'e göç etmişti. İzmir'e geldikten sonra pamuk, yün, iplik işine giren Dede Graud, kısa sürede bu işin ticaretini genişletmiş ve bugün İzmir Yün Mensucat olarak bilinen şirketin temellerini atmıştı.

MODAYA VE HAYVANLARA MERAKLIYDI

Caroline Koç, çok küçük yaşlardan itibaren ailesinin kumaş işinden dolayı modaya ve hayvanlara meraklı oldu. Hayvanlara olan düşkünlüğü nedeniyle gençlik yıllarında bir ara veteriner olmaya karar verdi ancak zamanla bu kararından vazgeçerek aile büyüklerinin yönlendirmeleriyle Boston'da işletme okumaya başladı.

AŞIK OLDU VE EVLENDİ

Caroline Koç, işletme okumasını, hayatın her alanında bilgi sahibi olmak anlamında yorumluyor. Ancak okulu bitirir bitirmez henüz 21 yaşında iken o yıllarda Türkiye'nin önde gelen ailelerinden Koç ailesinin oğulları Mustafa Koç'a aşık oldu, bu gelişmenin hemen ardından da evlendi.

Mustafa Koç\'un Eşi Caroline Koç\'un Bilinmeyen Hayat Hikayesi

Son Dakika Ekonomi Mustafa Koç'un Eşi Caroline Koç'un Bilinmeyen Hayat Hikayesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • Sedat APARAN: Binlerce milyonlarca insana iş istihdam etmektedir. İstese yurt dişina yatirim yaparak da kazanabilirdi ama ülkesi ve milleti için is sahasi açan değerli is adamlarına çok tesekkur ederim. 33 40 Yanıtla
  • Hasan kaya: Çaldığınız altınlarından hakkım olanı helal etmiyorum. 38 30 Yanıtla
  • BBBHH: ALLAH RAMET EYLESİN SEVSEKTE SEVMESEKSE NİCE İNSANA EKMEK VERİYORDU ALLAH GÜNAHLARINI AFETSİN 60 5 Yanıtla
  • ttt: Yahudi koc ailesi 30 23 Yanıtla
  • musrafa: ALlah gani gani rahmet eylesin 36 14 Yanıtla
  • Mert: Koç ailesini zerre kadar sevmeyenler bugün cenazede sıraya girmişler.Bari rol yapmayın. 37 7 Yanıtla
  • Hasan kaya: Tabi tabi aşık olmuş evlenmiş. 25 6 Yanıtla
  • milliyetçi: tohumda fransizlik olanın sonu ermeni... 16 13 Yanıtla
  • ayten: Mezhebi ne olursa olsun iyibir insandi demek bu kadarmi zor kardeslerim ne olur insan olsun neye inanirsa inansin insandi iyibir insan evlaydiydi merhametli sevkatli ulkesini Seven Allah gani gani rahmet etsin aminnnnnnn 25 3 Yanıtla
  • Son: Yahudimi yani 19 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement