Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü, 2023 faaliyetleri ve projeleri hakkında sunum yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü, 2023 faaliyetleri ve projeleri hakkında sunum yaptı

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü, 2023 faaliyetleri ve projeleri hakkında sunum yaptı

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay, İl Genel Meclisi bütçe toplantısında, 2023 yılı faaliyetleri, gerçekleştirilen projeler, 2024 yılı hedefleri ve planlanan projeler hakkında sunum gerçekleştirdi. Sunumda, desteklemeler, kırsal kalkınma yatırımları, ilde yetiştirilen önemli tarımsal ürünler ve istatistik verileri de detaylı bir şekilde paylaşıldı. Toplantı sonunda İl Genel Meclisi Başkanı ve üyeleri, İl Tarım ve Orman Müdürü Yeniay'a Kütahya tarımına katkılarından dolayı teşekkür etti.

14.11.2023 11:20

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay, İl Genel Meclisi bütçe toplantısında, meclis üyelerine 2023 yılı faaliyetleri, gerçekleştirilen projeler, 2024 yılı hedefleri ve planlanan projeler hakkında sunum gerçekleştirdi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay sunumunda, Müdürlüğün faaliyetleri hakkında genel bilgiler verdikten sonra desteklemeler, kırsal kalkınma yatırımları, ilde yetiştirilen önemli tarımsal ürünler ve bunlarla ilgili istatistik verileri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Toplantı sonunda İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ve meclis üyeleri İl Tarım ve Orman Müdürü Yeniay'a Kütahya tarımına katkılarından dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü, 2023 faaliyetleri ve projeleri hakkında sunum yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement