Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı - Son Dakika
Ekonomi

Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala derin donduruculara talep arttı. Bayramda kesilen etleri saklamak isteyenler derin dondurucu satın almaya başladı. Derin dondurucular her sene Kurban Bayramı öncesi ilgi görüyor. Satıcılar çeşitli kampanyalarla farklı özelliklerdeki derin dondurucuları satışa sundu. Beyaz eşya satıcısı Serhat Karabulut, fiyat kampanyaları mevcut olduğunu belirterek, derin dondurucuların çekmeceli ve sandık tiplerine göre çeşitlere ayrıldığını ve 5 bin 500 lira ile 8-9 bin arasında değiştiğini söyledi. Vatandaşlara uyarılarda bulunan Karabulut, güvenilir satıcıları tercih etmeleri ve dolabı koyacakları yerin ölçüsüne göre ürün seçmeleri konusunda uyardı.

14.06.2023 18:21

Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı

İSTANBUL - Kurban Bayramı'na sayılı günler kala derin donduruculara talep arttı. Bayramda kesilen etleri saklamak isteyenler derin dondurucu satın almaya başladı.

Derin dondurucular her sene Kurban Bayramı öncesi ilgi görüyor. Kurban Bayramı'nda ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar, kalan etleri en iyi şekilde saklayabilmek için derin donduruculara talebi artırıyor. Yiyeceklerin bozulmadan saklanması için kullanılan derin dondurucular bu sene de yoğun ilgi gördü. Satıcılar çeşitli kampanyalarla farklı özelliklerdeki derin dondurucuları satışa sundu. Bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar derin dondurucuları yoğun ilgi gösterdi.

Beyaz eşya satıcısı Serhat Karabulut, "Bayram öncesi diğer dönemlere göre satışlarda artış oluyor. Etleri saklayacakları yer arayan vatandaşlar talep gösteriyor. Şu an için fiyat kampanyaları mevcut. Bu sebeplerle talep arttı. Derin dondurucular çekmeceli ve sandık tiplerine göre çeşitlere ayrılıyor. 5 bin 500 lira ile 8-9 bin arasında değişiyor" dedi.

Vatandaşlara uyarılarda da bulunan Karabulut, "Vatandaşlar derin dondurucu alırken garanti şartlarına dikkat etsinler ve dolabı koyacakları yerin ölçüsüne göre ürün seçsinler. Bilinen, güvenilir satıcıları tercih etsinler" diye konuştu.

Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement