Kestane Şekerinin Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Ekonomi

Kestane Şekerinin Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kestane Şekerinin Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kafkas A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tatveren, son yolculuğuna uğurlandı.

21.10.2013 17:21

Bursa'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kafkas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tatveren, son yolculuğuna uğurlandı.

Kafkas şekerinin babası olarak bilinen 73 yaşındaki Atilla Tatveren, kalp krizi neticesinde hayata gözlerini yumdu. Atilla Tatveren için bugün ilk tören İzmir Yolu'ndaki Kafkas tesislerinde yapıldı. Şirket çalışanları ve ailesinin katıldığı törende Atilla Tatveren için dualar edildi. Kardeşi Yüksel Tatveren ile uzun yıllar kestane şekeri ve türevlerinin gelişiminde önemli işlere imza atan Tatveren, Ulucami'de ikindi namazını müteakip cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Sevenleri Tatveren ailesini yalnız bırakmadı. Cenazeye AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BUSİAD Başkanı Oya Coşkunöz Yöney, iş adamı Celal Sönmez, İlhan Parseker, sevenleri ve yakınları katıldı. Atilla Tatveren'in kızı Aslı Tatveren göz yaşlarını tutamazken, oğulları Ali ve Alpaslan Tatveren ayakta durmakta zorlandı. Atilla Tatveren, Hamitler Mezarlığı'na defnedildi.

KESTANE ŞEKERİ ONUN SAYESİNDE ÜNLENDİ

Pasta, şekerleme ve unlu mamüller alanında Ali Şakir Tatveren tarafından kurulan Kafkas'ın büyümesinde büyük pay sahibi olan Atilla Tatveren, uzun yıllar kestane şekeri ve çeşitlerinin geliştirilmesinde öncülük etti. Kestane şekeri ile anılan Bursa'nın üne kavuşmasında rol oynayan Atilla Tatveren, şirketin markalaşması yolunda da birçok başarıya imza attı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kestane Şekerinin Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement