Karadeniz'de fırtına ve dalga uyarısı: Petrol araması yapan gemiler Amasra Limanı'na sığındı - Son Dakika
Ekonomi

Karadeniz'de fırtına ve dalga uyarısı: Petrol araması yapan gemiler Amasra Limanı'na sığındı

Karadeniz\'de fırtına ve dalga uyarısı: Petrol araması yapan gemiler Amasra Limanı\'na sığındı

Karadeniz'de doğalgaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan 2 gemi de Bartın'ın Amasra ilçesindeki limana sığındı. Meteorolojinin fırtına ve dalga uyarısının ardından gemiler, Amasra Limanı'na demirledi ve fırtınanın etkisiyle Karadeniz'de dalga boyu yükseldi.

19.11.2023 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz'de doğalgaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan 2 gemi de personeliyle birlikte Bartın'ın Amasra ilçesindeki limana sığındı.

Meteorolojinin fırtına ve dalga uyarısının ardından Karadeniz'de doğal gaz araması yapan teknelerin ardından petrol araması yapan Türkiye Petrol Arama Ortaklığı'na (TPAO) ait 2 gemi de Amasra Limanı'na sığındı. Gece saatlerinde Amasra Limanı'na gelen gemilerden biiri özel izinli Gümrüklü Saha'ya diğeri ise askeri bölgeye demirledi. Gemiler, beklenen fırtına öncesinde kalın halatlarla limandaki iskeleye bağlandı. Fırtına ile birlikte adeta Karadeniz'de köpürmeye başladı. Karadeniz'deki dalga boyu 2-3 metrelere ulaşırken, fırtınanın en şiddetli anlarında ise dalga boyunun 7 metreye ulaşması bekleniyor.

Öte yandan Bartın kent merkezinde sağanak yağış ve şiddetli rüzgar da etkili oldu. Bartın kent merkezinde gece zaman zaman şiddetini arttıran yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Karadeniz'de fırtına ve dalga uyarısı: Petrol araması yapan gemiler Amasra Limanı'na sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement