İzmit Belediyesi'nden Esnafına 3 Gün Önceden Bayram Hediyesi - Son Dakika
Ekonomi

İzmit Belediyesi'nden Esnafına 3 Gün Önceden Bayram Hediyesi

İzmit Belediyesi\'nden Esnafına 3 Gün Önceden Bayram Hediyesi

İzmit Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi esnaflarını unutmayarak, Bayrama 3 gün kala iş yeri önlerinde ürünlerini satışa sunabileceklerini duyurdu.

21.06.2017 11:19  Güncelleme: 12:15

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bayram öncesi esnafları ilgilendiren önemli bir karar aldı. Karara göre, İzmitli esnaflar Ramazan Bayramına 3 gün kala iş yeri önlerinde ürünlerini satışa sunabilecekler. Esnafa büyük bir kolaylık sağlayacak kararın yanı sıra belediye ekipleri bayram süresince her türlü tedbiri alarak, vatandaşlarının rahat bir bayram geçirmesini sağlak için çalışmalarına hız verdi.

"NORMAL GÜNLERDE BU UYGULAMAYA İZİN VERMİYORUZ"

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, İzmit Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, "Bayrama 3 gün kala esnafımızın ürünlerini iş yeri önünde satışa sunması için izin vereceğiz. Normal günlerde bu uygulamaya izin vermiyoruz. Bayram nedeniyle esnaflarımıza esneklik sağlayacağız. Böylelikle esnafımıza da büyük kolaylık sağlanmış olacak. Bundan hem esnaf hem de vatandaşlar kazançlı çıkacak" dedi.

İzmit Belediyesi'nden Esnafına 3 Gün Önceden Bayram Hediyesi

BARİYERLERİN AÇILIŞ SAATİ DAHA GEÇ OLACAK

Ramazan ayı nedeniyle şehir merkezinde faaliyet gösteren lokanta ve benzeri işletmelerde iftar saatinde açık havada müşterilerine servis sunabilme imkanın sağlandığını da söyleyen ilgililer, "Trafiğe kapalı olan bariyerlerin kapanış saatleri de kademeli olarak geciktirilecek. Daha önce belirli saatlerde açılan bariyerler bayrama 3 gün kala daha geç saatlerde açılacak. Bu uygulama ile ticari hareketliliğin trafik nedeniyle kesintiye uğramasının da önüne geçilmiş olacak" açıklamasını yaptı.

BAYRAM ZAMANI OLUŞACAK HER TÜRLÜ SORUNA KARŞILIK TEDBİRLER ALINDI

Bayram öncesi ve süresince diğer müdürlüklerle koordineli olarak çalışacak olan İzmit Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle Fethiye, Alemdar, İnönü, Hafız Binbaşı ve Şahabettin Bilgisu caddelerinde denetimler arttıracak. Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda bayram geçirmeleri için cadde ve sokaklarda teyakkuz halinde olacakken, çevre kirliliği konusundaki olumsuzluklara anında müdahale edilecek.

İzmit Belediyesi'nden Esnafına 3 Gün Önceden Bayram Hediyesi

ZABITA EKİPLERİ BAYRAM SÜRESİNCE 24 SAAT GÖREV BAŞINDA OLACAK

Ramazan Bayramı öncesi ve bayram boyunca görev başında olacak Zabıta Müdürlüğü ekipleri oluşabilecek olumsuzluklara anında müdahale edecek. Sayıları arttırılacak olan Zabıta ekipleri 24 saat görevde olacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İzmit Belediyesi'nden Esnafına 3 Gün Önceden Bayram Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement