İphone 8 ile Skype Anlaşamıyor! - Son Dakika
Ekonomi

İphone 8 ile Skype Anlaşamıyor!

İphone 8 ile Skype Anlaşamıyor!

Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin ilk sevkiyatlarını başlattı ancak akıllı telefonun ilk sahipleri bazı uygulamaları kullanmakta sorun yaşıyor.

25.09.2017 10:40

Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin ilk sevkiyatlarını başlattı ancak akıllı telefonun ilk sahipleri bazı uygulamaları kullanmakta sorun . Bu uygulamalardan birisi de Skype olmuş durumda.

Skype, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus cihazlarda çalışmıyor!

Kullanıcıların şikayetlerine bakılırsa internet üzerinden iletişim kurulmasını sağlayan popüler uygulamalardan Skype, yeni iPhone modellerinde düzgün çalışmıyor. Skype son sürümünü iPhone 8 serisi cihazına yükleyenler, gizemli bir hata sebebiyle Microsoft uygulamasının sürekli olarak çöktüğünü ifade ediyor.

İphone 8 ile Skype Anlaşamıyor!

Microsoft"un ise bu durumdan haberdar ve bir düzeltme üzerinde çalışıyor olması ise sevindirici. Şirket, yakın zaman içerisinde bir güncelleme ile bu sorunu düzelteceklerini müjdeleyerek kullanıcıları rahatlatmayı başardı. Mühendislerce düzeltmenin geliştirilmekte ve şu anda test sürecinde olduğunun da altı çiziliyor.

Şimdilik iPhone 8 ve iPhone 8 Plus sahiplerinin Skype uygulamasını kullanmaya devam edebilmesi için maalesef bir süre beklemesi gerekiyor. Ne diyelim, en büyük sıkıntı bu olsun!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi İphone 8 ile Skype Anlaşamıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement