Ekonomik Olarak Düzlüğe Çıkmak İçin İhracat Şart! - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomik Olarak Düzlüğe Çıkmak İçin İhracat Şart!

Mobilya sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Cassaba, yeni tasarım ve konseptleriyle hedefine ulaşmak için çalışmaya devam ediyor.

21.02.2019 10:14  Güncelleme: 11:16
sponsorlu içerik

Cassaba işletme sahibi Mehmet Hakkı Ülgüdür, " İzmir'de koltuk ve yatak üretimi yapan bir firmayız. 25 yılı aşkın bir süredir mobilya sektörünün içerisindeyiz. Bu tecrübemizi üretim ile taçlandırdık. Yatak, baza, başlık üretimiyle hem ihracat hem iç piyasada satışlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.Şu an 12 ülkeye ihracat yapıyoruz. Senegal'den Fil Dişi sahiline kadar ihracatımız var. Bu ihracat ağını genişletmek için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

"HEM ÜLKEMİZİN HEM BİZİM İHRACATA İHTİYACIMIZ VAR"

Mehmet Hakkı Ülgüdür, "Biz üretim hayatına yatak, baza ve başlık üretimiyle başladık ardından koltuk üretimiyle imalat bandımızı genişlettik. Ve yeni konseptlerle özel tasarımlarla müşterilerimizin beğenisine sunduk." ifadelerini kullandı.

Mehmet Hakkı Ülgüdür, "Bizim gelecek için hedefimiz kesinlikle ihracat. Hem ülkemizin hem bizim ihracata ihtiyacımız var. Bizim İzmir'de 15 tane perakende mağazamız var. Ege Bölgesi'ne açılmak istiyoruz ardından ülkemizin her noktasına ulaşmayı başarmış firmalar arasında yer almayı arzu ediyoruz. Tabi bu büyümenin temelini ihracat ile sağlamlaştırmak istiyoruz. Biz 'ben kazanmalıyım' diye düşünmüyoruz. Türk mobilyası kazanmalı ve büyümeli diye düşünerek çalışıyoruz. Tüm tüketicilere de bunu tavsiye ediyoruz." şeklinde konuştu.

"MODAYA ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

30 yıldır koltuk imalatında çalışan Hüseyin Erdem, "Mehmet Hakkı Güldür ile koltuk üretimine kısa süre önce başladık ve beraber iyi işler ortaya çıkaracağımızı düşünüyoruz. Modayı çok yakından takip ediyoruz. Konfora ve rahatlığa çok önem veriyoruz. Kendi vizyonumuzu ürünlerimize katarak güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

"EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Üretim bölümünden Özlem Kalkan, "Müşterilerimizden siparişlerini alıyoruz; en güzel, en doğru şekilde ve zamanında teslimatını yapıyoruz. Müşterinin memnuniyetini sağlamak ve güvenini kazanmak için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz." sözlerine yer verdi.

Ekonomik Olarak Düzlüğe Çıkmak İçin İhracat Şart!

Son Dakika Ekonomi Ekonomik Olarak Düzlüğe Çıkmak İçin İhracat Şart! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement