Hopi, Kullanıcılarına Özel Kampanya ile Kazandırmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Hopi, Kullanıcılarına Özel Kampanya ile Kazandırmaya Devam Ediyor

Hopi, Kullanıcılarına Özel Kampanya ile Kazandırmaya Devam Ediyor

Hopi, yılın belli dönemlerinde hayata geçirdiği kampanyalarla kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. Şehre dönüş ve okula dönüş alışverişleri için hazırlanan kampanyada, Hopi her bir kullanıcısına seçili markalarda geçerli 200 Paracık hediye ediyor. Kampanyaya Boyner, Boyner.com.tr, Altınyıldız Classics, Hemington, Brooks Brothers, Benetton, Teknosa, MediaMarkt, Gürgençler, Bella Maison, Kiğılı, Abdullah Kiğılı, Nars, Gallery Crystal, Lee & Wrangler, Nezih ve Lizay gibi markalar katılıyor. Kampanya 17 Eylül 2023'e kadar devam edecek.

25.08.2023 12:46  Güncelleme: 12:47

Alışveriş uygulaması Hopi, şehre ve okula dönüş alışverişleri için hazırladığı kampanyası ile seçili onlarca markada geçerli, 200'er Paracık hediye ediyor.

Hopi, yılın belli dönemlerinde hayata geçirdiği kampanyalarla kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. Marka, son olarak şehre dönüş ve okula dönüş alışverişleri için hazırladığı kampanyası ile sayısı 16 milyonu bulan her bir kullanıcısına, seçili onlarca markada geçerli, katlanarak değerlenen 200'er Paracık hediye ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Hopi, Kullanıcılarına Özel Kampanya ile Kazandırmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement