Hisarcıklıoğlu: Türk Basını Çok Önemli Bir Kalemini Kaybetti - Son Dakika
Ekonomi

Hisarcıklıoğlu: Türk Basını Çok Önemli Bir Kalemini Kaybetti

Hisarcıklıoğlu: Türk Basını Çok Önemli Bir Kalemini Kaybetti

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Necmi Tanyolaç'ın vefatıyla Türk basınının çok önemli bir kalemini kaybettiğini vurguladı.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türk basınının duayen isimlerinden, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eski Genel...

27.11.2013 14:24

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Necmi Tanyolaç'ın vefatıyla Türk basınının çok önemli bir kalemini kaybettiğini vurguladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türk basınının duayen isimlerinden, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eski Genel Başkanı, Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanvekili Necmi Tanyolaç'ın vefatı üzerine bir mesaj yayımladı. Tanyolaç'ın Türk basınına çok önemli hizmetleri olduğunu belirterek, kaybından duyduğu üzüntüyü belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Basınımızın duayenlerinden, usta gazeteci Necmi Tanyolaç ağabeyimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendik. 1950 yılında başladığı gazetecilik yolculuğunu büyük bir onur ve başarıyla yaşayan Necmi Tanyolaç, özellikle spor medyasının vazgeçilmez isimlerinden birisiydi. Mesleğini layıkıyla yapan ve arkasından gelen gençlere doğru bir örnek bırakan Sayın Tanyolaç, halkımızın kalbinde daima yaşayacaktır.

Türk iş dünyası adına, kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Hisarcıklıoğlu: Türk Basını Çok Önemli Bir Kalemini Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement