"Hayal Etmekten Korkma" Etkinliği - Son Dakika
Ekonomi

"Hayal Etmekten Korkma" Etkinliği

"Hayal Etmekten Korkma" Etkinliği

"Hayal Etmekten Korkma" etkinliği, Türkiye ile Hollanda arasındaki ticari ilişkilerin 400.yılı kutlamaları kapsamında bu yıl ilk kez Türkiye'de gerçekleştirilecek.

21.05.2012 18:48

"Hayal Etmekten Korkma" etkinliği, Türkiye ile Hollanda arasındaki ticari ilişkilerin 400. yılı kutlamaları kapsamında bu yıl ilk kez Türkiye'de gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında yaklaşık 30 yönetici, girişimci ve etkinliğin düzenleyicisi Dutch Dream Foundation'ın ortakları için 3 günlük yoğun bir program hazırlandı.

Dutch Dream Foundation'dan yapılan açıklamaya göre, iki yılda bir yapılan

"Hayal Etmekten Korkma" etkinliği 23-25 Mayıs'ta, İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Etkinlik, Türkiye ile Hollanda arasında ticari ilişkilerin 400. yılı kutlamaları kapsamında, bu yıl ilk kez Türkiye'de düzenlenecek.

Hayal Etmekten Korkma projesi, sosyal sorumlu girişimcilik temelinde, ekonomik ve sosyal hayatın önde gelenleri arasında köprü kurma işlevi görecek.

Yaklaşık 30 yönetici, girişimci ve Dutch Dream Foundation'ın ortakları için 3 günlük yoğun bir program hazırlandı. Turun katılımcıları, "Connecting" teması çerçevesinde birbiriyle, potansiyel iş ortakları ve Türk işadamlarıyla tanışacak.

-Gezinin öne çıkan bölümleri-

İstanbul'daki Hollanda Başkonsolosluğu'nda, Ekonomi Bakanı Sayın Verhagen'in katılımının beklendiği tanışma resepsiyonu ve Boğaz'da bir teknede toplantı yapılacak. Katılımcılar bu ortamda, birbirlerini yakından tanıma ve farklı iş yaklaşımlarını öğrenme fırsatı yakalayacak.

Etkinliğe Achmea, ING, KPN, D-Reizen, Rabobank, Mediq Pharmacies Netherlands, Tetraned, Technical College, Utrecht ve de Baak gibi Hollanda'nın pek çok sektör lideri kuruluşundan bazı üst düzey yönetici ve ortaklar katılacak.

-Gelecek vaat eden girişimcilerle önde gelen şirketlerin yöneticileri bir araya geliyor-

Hayal Etmekten Korkma projesi, gelecek vaat eden girişimciler ile önde gelen şirketlerin CEO ve yöneticilerini bir araya getiriyor. Girişimciler, bir yıl boyunca üst düzey bir yönetici, CEO ya da bir direktörden bire bir koçluk alıyor. Bu sayede genç girişimciler ilham almak, bilgi edinmek ve çok önemli bağlantılar kurmakla kalmıyor, aynı zamanda karşılaştıkları sorunları çözmek üzere aktif olarak öneri ve rehberlik almış oluyor.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 'Hayal Etmekten Korkma' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement