Harekete Geç'en Kazanıyor! - Son Dakika
Ekonomi

Harekete Geç'en Kazanıyor!

Harekete Geç\'en Kazanıyor!

Migros'tan yapılan açıklamaya göre kampanya 12-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerli. 'Harekete Geç' adı verilen kampanyasından yararlanmak isteyenlerin akıllı cihazlarına, Migros mobil uygulamasından veya Fitwell uygulamasından kayıtlı, Money Club veya bu özelliği içeren kartlarıyla giriş yapmaları ve 'Harekete Geç' kampanyasına dahil olmaları yeterli.Her gün kullanıcılar 10 bin adım ve üzeri yürüdüklerinde 1 Money ile ödüllendirilecekler ve ay sonunda kazandıkları moneyleri Migros ve Macrocenter mağalazalarında kullanabilecekler veya Fitwell Premium üyeliğini satın alabilecekler.

18.05.2016 15:51

Migros'tan yapılan açıklamaya göre kampanya 12-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerli. 'Harekete Geç' adı verilen kampanyasından yararlanmak isteyenlerin akıllı cihazlarına, Migros mobil uygulamasından veya Fitwell uygulamasından kayıtlı, Money Club veya bu özelliği içeren kartlarıyla giriş yapmaları ve 'Harekete Geç' kampanyasına dahil olmaları yeterli.

Her gün kullanıcılar 10 bin adım ve üzeri yürüdüklerinde 1 Money ile ödüllendirilecekler ve ay sonunda kazandıkları moneyleri Migros ve Macrocenter mağalazalarında kullanabilecekler veya Fitwell Premium üyeliğini satın alabilecekler.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Harekete Geç'en Kazanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement