Halkbank 2 Bin Personel Alacak - Son Dakika
Ekonomi

Halkbank 2 Bin Personel Alacak

Halkbank 2 Bin Personel Alacak

Halkbank Genel Müdürü, "2014 yılında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için ailemizi genişletmeye karar verdik." dedi.

30.05.2014 13:01  Güncelleme: 15:50

Halkbank, 2 bin kişiyi istihdam etmeyi planladığını duyurdu. Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre  Banka, Türkiye genelinde hizmet verecek servis görevlileri ve İstanbul merkezli görevlendirilecek müfettiş yardımcıları olmak üzere 2 bin personel alımı yapma kararı aldı.

SINAV BAŞVURU KRİTLERLERİ VE TARİHLERİ 

Bankanın servis görevlisi pozisyonu için düzenleyeceği sınav başvuruları 9 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınava, 1 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu, 4 yıllık üniversite mezunu adaylar başvurabilecek. 2-27 Haziran tarihleri arasında başvuruları gerçekleştirilecek müfettiş yardımcılığı sınavına ise 1 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu, 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun adaylar katılabilecek.

"AİLEMİZİ GENİŞLETMEYE KARAR VERDİK"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Halkbank'ın 14 bin 500 çalışanıyla Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verdiğini belirtti. Taşkesenlioğlu, "Halkbank başarılı ve alanında yetkin kadrosuyla çok büyük bir aile. 2014 yılında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için ailemizi biraz daha genişletmeye karar verdik" dedi.

Bu sayede hem daha fazla müşteriye ulaşmayı hem de ülkede istihdamın artmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini aktaran Taşkesenlioğlu, "Kuruluşumuzdan bu yana ekonomiye verdiğimiz kesintisiz desteği, istihdam alanında da sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Halkbank 2 Bin Personel Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mahmut: elbet bir gün sayın başbakanım bize de kader güler. yaş şartı ne oluyor yeter artık.... 11 2 Yanıtla
  • GÜVEN: Halkbank 2 Bin AKP li Personel Alacak ; demek istediniz sanırım... 9 3 Yanıtla
  • AKTÜEL YAZI: BU NASI Bİ İŞTİR 30 YAŞIN AŞMAMIŞ OLSUN DİYORSUNUZ NEDEN VERİM Mİ DÜŞÜYOR VERİM DÜŞÜYOR AMA EMEKLİLİK YAŞI 65 BU NASI İŞTİR DEVLET TE ÇALIŞAN KOU KUVVET OLSUN MEMUR OLSUN BENCE OLAR SAGDECE 65 VE ÜSTÜ YAŞLAR DA EMEKLİ OLSUN E MALUM 8 SAAT ONLAR ÇALIŞIR RESMİ TATİLLER ONLAR ENFLASYON FARKIN ONAR ALIR EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 1939.54 TL ASGARİ ÜCRETLİ BUNLARIN HİÇ BİRİNİ ALAMAZ BİTEK 65 YAŞI EMEKLİK HAKKIN DA EŞİTLİK VAR HAK MI BU ???????????????? 5 0 Yanıtla

Advertisement