HAK-İŞ, 'Param Hak Kart'ı tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

HAK-İŞ, 'Param Hak Kart'ı tanıttı

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), üyelerinin finansal ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve alışverişlerinde kredi kartı yerine kullanabileceği 'Param Hak Kart' lansmanını gerçekleştirdi. Kart, tüm fiziki ve çevrimiçi mağazalarda indirimli bir şekilde kullanılabilecek ve sendika üyelerine alışveriş yaptıkça nakit iade fırsatları sunulacak. HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, kartların her birine 500 TL yükleneceğini ve bu durumun 125 milyon TL'lik bir harcama gerektirdiğini belirtti. Bu harcamanın bir kısmı depremzedelere ve üyelere ayrılacak, diğer kısmı ise sendikanın çalışmalarına ve yatırımlarına harcanacak.

19.06.2023 16:05

HAK- İŞ 'Param Hak Kart' lansmanını gerçekleştirdi

ANKARA - Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), üyelerinin finansal ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve alışverişlerinde kredi kartı yerine kullanabileceği 'Param Hak Kart' lansmanını gerçekleştirdi.

HAK-İŞ, üyelerinin sendikaya aidiyetini arttırmak ve finansal ihtiyaçlarına tek bir kart ile çözüm sunmayı amaçladığı Param Hak Kart'ın lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda Param Hak Kart'ın tüm fiziki ve çevrimiçi mağazalarda indirimli bir şekilde kullanılacağı açıklanırken sendika üyelerine alışveriş yaptıkça nakit iade fırsatları sunulacağı da kaydedildi.

Lansmanın açılışında konuşan HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan aldıkları her kararlarda yönetim kurulu ile müzakere ettiklerini söyledi. Bütün üyeler için kart planladıklarına dikkati çeken Arslan, "Her kartın bir maliyeti var bunları ödedik. Yaklaşık 6 milyondan fazla bir ödeme yaptık. Harcama yapabilmek için üyelerimizin kartlara para yüklemesi gerekiyor. Para aktarınca harcama yapabilecekler ve indirimde alabilecekler" açıklamalarında bulundu.

"Arkadaşlarımızın kartlarına 500 Türk Lirasını aktarıyoruz"

Arslan, bastırılacak kartların her birisine para yükleme kararı aldıklarının altını çizerek, "Arkadaşlarımız kabul etti ve bütün üye arkadaşlarımızın kartlarına 500 Türk Lirasını aktarıyoruz. Yaklaşık bu durum 125 milyon Türk Lirası bir harcama gerektiriyor. Dolayısıyla biz 2023 yılında gelirlerimizin yarısını depremzedelere ve üyelere ayırmış oluyoruz. Diğer yarısıyla da sendikamızın çalışmalarını ve yatırımlarını hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Lansman hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

HAK-İŞ, \'Param Hak Kart\'ı tanıttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi HAK-İŞ, 'Param Hak Kart'ı tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement