Gayrimenkulde Kredi Kullanımında Ciddi Düşüş Var" - Son Dakika
Ekonomi

Gayrimenkulde Kredi Kullanımında Ciddi Düşüş Var"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile röprtajı - GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun: "Gayrimenkul satışlarında şubat ayı itibarıyla geçen yıla göre artış olduğu halde finansman, kredi kullanımında ciddi bir düşüş var. Bu da faiz oranlarıyla ilgili" "Şu anda faiz oranları yıllık bazda yüzde 13'lere geliyor.

31.03.2016 13:11

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile röprtajı - GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun:

"Gayrimenkul satışlarında şubat ayı itibarıyla geçen yıla göre artış olduğu halde finansman, kredi kullanımında ciddi bir düşüş var. Bu da faiz oranlarıyla ilgili"

"Şu anda faiz oranları yıllık bazda yüzde 13'lere geliyor. Bu da aslında bir gayrimenkul alımı için arzu edilenin üstünde. Yıllık yüzde 10'u geçmemesi lazım"

"Gayrimenkul müşterisi, 20-25 yılda dönen bir gayrimenkulü alırken faize gelirinden daha fazla para öderse o zaman gayrimenkul almasının bir anlamı yok"

HALUK YÜKSEL - Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkul satışlarında şubat ayı itibarıyla geçen yıla göre artış olduğu halde finansman, kredi kullanımında ciddi bir düşüş var. Bu da faiz oranlarıyla ilgili" dedi.

Gayrimenkulde Kredi Kullanımında Ciddi Düşüş Var"
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gayrimenkulde Kredi Kullanımında Ciddi Düşüş Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement