Esder Genel Başkanı Çelikus Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Esder Genel Başkanı Çelikus Açıklaması

Esder Genel Başkanı Çelikus Açıklaması

"İsimlerini sayamayacağımız kadar çok masraf (bankaların aldığı ücret ve komisyonlar) ile karşı karşıyayız. Bu durum artık inandırıcı olmaktan çıkmıştır"

30.08.2013 16:38

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, bankaların aldığı ücret ve komisyonların, isimlerini sayamayacakları kadar çok olduğunu belirterek, bu durumun artık inandırıcı olmaktan çıktığını bildirdi.

Çelikus, yaptığı yazılı açıklamada, bankaların SMS bedeli adı altında aldıkları komisyonun son derece yanlış olduğunu bildirdi.

Bunun karşısında duracaklarını belirten Çelikus, şunları kaydetti:

"ESDER olarak uzun süredir bankaların da ellerini taşın altına koyması gerektiğini söylüyor, vatandaşın mağduriyetinin ikiye katlanmaması için onların da adım atmalarını bekliyoruz. Oysa bugün beklentimizin aksi yönünde bir karşılık görüyoruz. Bu durum, vatandaşın belini bükeceği gibi bankalara olan güveni de azaltacaktır. İsimlerini sayamayacağımız kadar çok masraf ile karşı karşıyayız. Bu durum artık inandırıcı olmaktan çıkmıştır. Zira önceden havale ücreti adıyla alınan para, şimdi aynı şube içerisinde bile alınmak isteniyorsa ortada iyi niyet olup olmadığının sorgulanması gerekir." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Esder Genel Başkanı Çelikus Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement