Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 2-5 Nisan arasında yapılacak - Son Dakika
Ekonomi

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 2-5 Nisan arasında yapılacak

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri, Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacak.

25.03.2024 10:05  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği tarihi verdi.

BAKAN IŞIKHAN TARİH VERDİ

Bakan Işıkhan "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır" açıklamasını yaptı.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 2 Nisan ile 5 Nisan arasında hesaplarına yatırılacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan.

AYLIKLARINI 17 VE 18'İNDE ALANLARA 2 NİSAN'DA ÖDEME YAPILACAK

4 (a) (SSK) kapsamında gelir ve aylık alanlardan ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan'da, 19, 20, 21, 22'si olanlara 3 Nisan'da, 23, 24, 25, 26'sı olanlara ise 4 Nisan tarihinde ödeme yapılacak.

EMEKLİ SANDIĞI ÖDEME TARİHLERİ DE BELLİ OLDU

Öte yandan Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 4 (c) (Emekli Sandığı) kapsamında her ayın 1 ile 5'i arasında aylık alanların ödeme günü; 1 ve 2 olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5 olanlara aylıkları ile birlikte aynı günde olmak üzere 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 2 Nisan ile 5 Nisan arasında hesaplarına yatırılacak

YÜZDE 50 ARTIŞLA 3 BİN LİRA OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin lira olacağını açıklamıştı. Haberi Giresun'daki miting sırasında duyuran Erdoğan, "Önce 1000 lira olan bayram ikramiyesini evvela 1100 liraya, sonra 2 bin liraya çıkardık. Önümüzdeki bayramda bu rakamı yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz. Ülkemizde emekli maaşı alan, vefat edenlerin hak sahipleriyle birlikte 16 milyon kişi var. Yapılan her bir iyileştirmenin bütçeye maliyetini buna göre düşündüğümüzde karşımızdaki tablo çok daha iyi anlaşılacaktır" demişti.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 2-5 Nisan arasında yapılacak

Son Dakika Ekonomi Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 2-5 Nisan arasında yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Kemal Malkoç: Sadaka ikramiye değil vermeyin daha iyi 3 tl yi 166 12 Yanıtla
    ALİÇO null: 3000 TL yi beğenmiyosan sen alma , ikramiye artı banka promosyonu daha ne yapsın hükümet? 21 178 Ender DENİZ: Aliço banka promosyonunu hükümetmi veriyor banka veriyo emekliler çok mağdur edildi 5 sene önce aqsgari ücretin 2 katı alan emekli şu an asgari ücreti bile alamıyor . 91 3
  • Yunus Uslu: Anladık kardeşim ısıtıp ısıtıp şunları haber yapmayın millete dağıttığınız şeker parası anca 146 8 Yanıtla
    Davut Kochan: Bana versene şu şeker patsı kadar şeker parası 2 42 Can Vatan: 31 Martda Sesini Duymadıgınız Perişan Emekliden Büyük Tepki Alıcaksınız 19 0 Mevlut Emre: Sen getir o parayı bana ben sana şekerde alırım artı kalan parayla sebzenize alırım meyvenide sen şekere 3 milyar para veriyorsan o seni maligin 1 9
  • Huseyin Bag: büyüyen bı ülke için ne garip bir bilgi sanki bu parayla tatil tapacaklar 109 4 Yanıtla
  • Emir Emir: ÜNİVERSİTE MEZUNU 1/4 DERECEDEN EMEKLİ DEVLET MEMURUYUM BENDEN ÇALIŞIRKEN EMEKLİ SANDIĞINA ÖDEDİĞİM YÜKSEK PRİMİN KARŞILIĞINI ALAMIYORUM,TARİHDE İLK DEFA MEMUR EMEKLİSİNE VERİLMEYEN,MEMURA VERİLEN SEYYANEN 8077 TL'NİN BUGÜNKÜ KARŞILIĞINI İSTİYORUM.BUNU SANDIKTA DEĞERLENDİRECEĞİM. 102 11 Yanıtla
  • mustafa ekici: Cok acayip bir haber. 75 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement