Elektrik ve Gaza Zam Gelecek Mi? - Son Dakika
Ekonomi

Elektrik ve Gaza Zam Gelecek Mi?

Elektrik ve Gaza Zam Gelecek Mi?

1 Ekim'den itibaren elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

26.09.2012 12:04

Enerji Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam olup olmayacağı konusunda "Her ay sonunda değerlendirme yapıyoruz, ona göre karar veriyoruz" dedi.

Ntvmsnbc'de yer alan habere göre, Ankara'da gazetecilerin "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam olacak mı" sorusunu yanıtlayan Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Bu sorunun cevabı ne evet, ne de hayır. Her ay sonunda değerlendirme yapıyoruz, ona göre karar paylaşılacak" cevabını verdi.

Karadeniz'de doğalgaz sevincinin kısa sürdüğü haberiyle ilgili değerlendirme yapan Yıldız, "Gayri ciddi ithamlarla uğraşacak durumda değiliz. Çalışmalar devam ediyor. Bulgulara rastlandı. Orada bir doğalgaz emaresine rastlandı. Ne kadar fizıbl olduğu üç-dört aylık çalışma sonucu ortaya çıkacak. Çalışmanın kuyu dışında devam etmesi lazım. Şiddetle ayıpladığımı söylemem lazım. Betonlandı, kapatıldı haberleri maksatlı çıkarıldı."

Yıldız'ın açıklamaları sonrasında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in doğalgaz zammı ile ilgili olarak Başbakan Erdoğan ile görüşeceği bilgisi geldi.

Kaynak: TheLira.com

Son Dakika Ekonomi Elektrik ve Gaza Zam Gelecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement