EGAD 2. Kuruluş Yıl Dönümünü Kokteylle Kutladı - Son Dakika
Ekonomi

EGAD 2. Kuruluş Yıl Dönümünü Kokteylle Kutladı

EGAD 2. Kuruluş Yıl Dönümünü Kokteylle Kutladı

EGAD'ın 2. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen kokteyle, enerji alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektör temsilcileri katıldı.

19.12.2013 22:49  Güncelleme: 23:52

Enerji Gazetecileri ve Medya Derneğinin (EGAD) ikinci kuruluş yıl dönümü, düzenlenen kokteyle kutlandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda (EPDK) düzenlenen kokteyle, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği Başkanı Nihat Özdemir, enerji alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektör temsilcileri katıldı.

EGAD Başkanı İsmail Altunsoy, yaptığı konuşmada, derneğin kurulma fikrinin 3 yıl önce ortaya çıktığını ve 2 yılda önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Altunsoy, bundan sonra da özel ve kamu kuruluşlarıyla dernek üyesi gazetecileri bir araya getiren etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Hasan Köktaş da enerji sektöründe hızlı bir büyüme yaşandığını ifade etti. Bu süreçte sektörün tüm taraflarının aynı zamanda kurumsallaştığına değinen Köktaş, enerji muhabirlerinin de bunun dışında kalmadığını söyledi.

EPDK'nın imkanları doğrultusunda gazetecilerin rahat çalışması için olanaklar sağladığını dile getiren Köktaş, haberciliğin masa başında kalmaması için de birlikte alana indiklerini ve adeta şantiye şantiye gezdiklerini aktardı.

Tüm çalışmalar sonucu son dönemde enerji muhabirlerinin, yazdıkları haberlerde ciddi bir hata yapmadıklarını belirten Köktaş, Kurul kararı olmadan "Zam yapıldı" haberleriyle artık karşılaşmadıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından EGAD Yönetim Kurulu üyeleri ve sektör temsilcileri ikinci kuruluş yıl dönümü pastasını kesti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi EGAD 2. Kuruluş Yıl Dönümünü Kokteylle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement