DSP: Kamu Bankaları Medyada Kime Sponsor Oldu - Son Dakika
Ekonomi

DSP: Kamu Bankaları Medyada Kime Sponsor Oldu

DSP: Kamu Bankaları Medyada Kime Sponsor Oldu

DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız, Başbakan Tayyip Erdoğan'a, Kamu Bankalarının 2003 -2008 Yılları Arasında, Reklam Verdiği ve Sponsorluk Yaptığı Medya Kuruluşlarını Sordu.

21.09.2008 01:35

DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız, Başbakan Tayyip Erdoğan’a, kamu bankalarının 2003-2008 yılları arasında, reklam verdiği ve sponsorluk yaptığı medya kuruluşlarını sordu.

DSP’li Yağız, soru önergesinde, kamu bankalarıyla ilgili soru önergelerinin, ilgili bankaların yöneticileri tarafından "ticari sır" gibi gerekçelerle yanıtlanmadığını anımsattı. Başbakan Erdoğan’a, kamu bankalarının 1 Ocak 2003-1 Eylül 2008 arasında hangi medya kuruluşlarının, hangi birim (televizyon, radyo, gazete, dergi) ve programlarına sponsorluk yaptığını ve bu sponsorluğun söz konusu tarihler arasındaki bedelini soran Yağız, şu sorulara yer verdi: "Yine kamu bankaları, 1 Ocak 2003-1 Eylül 2008 arasında bu medya kuruluşlarına ne kadar reklám bedeli ödemiştir? Aynı kamu bankalarının yine 1 Ocak 2003-1 Eylül 2008 arasında reklám verdiği ve sponsorluk yaptığı başka kurum ve kuruluşlar var mıdır? Varsa bunlar hangi kurum ve kuruluşlardır ve bunların sponsorluk bedelleri ne kadardır?"

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi DSP: Kamu Bankaları Medyada Kime Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement