Domino's Pizza'nın Yeni Pazarlama Direktörü Fatoş Burak Özdoğan Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Domino's Pizza'nın Yeni Pazarlama Direktörü Fatoş Burak Özdoğan Oldu

Domino\'s Pizza\'nın Yeni Pazarlama Direktörü Fatoş Burak Özdoğan Oldu

Domino's Pizza'da Pazarlama Direktörlüğü Görevine Fatoş Burak Özdoğan Getirildi.

15.01.2008 13:25

Domino's Pizza'da Pazarlama Direktörlüğü görevine Fatoş Burak Özdoğan getirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fatoş Burak Özdoğan, Domino's Pizza'nın sektördeki öncülüğünü güçlendirmek amacıyla hareket edeceklerini belirterek yeni görevindeki hedeflerine ilişkin olarak şu bilgileri verdi:

"Pizza sektörünün lider markası olarak, pazarlama alanında gerçekleştireceğimiz yeni çalışmalarla yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum. Şu anda 85 şubeyle faaliyet gösteriyoruz ve lezzetlerimizi çok daha geniş bir kitleye ulaştırmak istiyoruz. Kalitemizden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, sahip olduğumuz geniş pazar payını daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz."

1973 doğumlu Fatoş Burak Özdoğan, Galatasaray Lisesi ve ardından da 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma hayatına 1996 yılında Hillside City Club'da Resepsiyon ve Misafir İlişkileri Yöneticisi olarak başlayan Fatoş Burak Özdoğan, 1998 yılında Quiksilver'da Halkla İlişkiler ve Reklam Müdürlüğü'ne getirildi. 2002 yılında Colin's/ Loft markalarının Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini üstlenen Özdoğan, daha sonra Carrefoursa'ya Pazarlama Müdürü olarak atandı. Aynı

şirkette 2007 yılında Ticari ve Finansal Servisler Müdürü olan Fatoş Burak Özdoğan, Domino's Pizza Türkiye'de Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlenmiş bulunuyor.

(BGO-BGO-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Domino's Pizza'nın Yeni Pazarlama Direktörü Fatoş Burak Özdoğan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement