CEO Çelikten: Doğa Koleji Satıldı Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor - Son Dakika
Ekonomi

CEO Çelikten: Doğa Koleji Satıldı Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor

CEO Çelikten: Doğa Koleji Satıldı Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor

Doğa Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Çelikten, " 'Doğa Okulları Ethem Sancak'a satıldı' haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

14.06.2016 16:54  Güncelleme: 19:24

Doğa Okulları Üst Yöneticisi (CEO) Bünyamin Çelikten, yazılı bir açıklama yaptı. Çelikten, açıklamasında "'Doğa Okulları Ethem Sancak'a satıldı' haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Ethem Sancak ile hisse devri konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır ve yapılmamaktadır." ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUK

Çelikten, yazılı açıklamasında, sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan "Doğa Okulları işadamı Ethem Sancak'a satıldı" şeklindeki haberler üzerine açıklama yapma gereği duyduklarını dile getirdi. Çelikten, şunları kaydetti:

CEO Çelikten: <a class='keyword-sd' href='/doga-koleji/' title='Doğa Koleji'>Doğa Koleji</a> Satıldı Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor

"GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

"Söz konusu haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

"HİSSE DEVRİ KONUSUNDA HERHANGİ BİR GÖRÜŞME YAPILMAMIŞTIR"

Sayın Ethem Sancak ile hisse devri konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır ve yapılmamaktadır. Hisse devri gibi önemli bir konuda en güncel ve doğru bilginin ancak bizzat hissedarlar tarafından sağlanabileceği malumunuzdur. Hissedarlarımızın açıklama yaptığı noktada basın mensuplarıyla bilgileri süratle paylaşacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi CEO Çelikten: Doğa Koleji Satıldı Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan kürkçü: Habermi simdi bu bunyamin kim? 0 0 Yanıtla

Advertisement