Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, Dubai'de Hasır Bileziği Tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, Dubai'de Hasır Bileziği Tanıttı

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, Dubai\'de Hasır Bileziği Tanıttı

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mehmet Yüksel öncülüğünde 60 esnafla yapılan Dubai çıkartmasında kentin hasır bileziği tanıtıldı. Yapılan görüşmelerde, Diyarbakır'ın ekonomisine ve sektöre katkı sağlanması amaçlandı. Yüksel, Dubaili iş adamlarını Diyarbakır'a davet ederek ilişkilerin geliştirilmesi ve sektöre katkı sağlanması konusunda çalışmaların devam edeceğini belirtti.

29.09.2023 15:01

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mehmet Yüksel öncülüğünde 60 esnafla yapılan Dubai çıkartmasında kentin hasır bileziği tanıtıldı.

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mehmet Yüksel, 60 esnafla birlikte ziyaret ettikleri Dubai'de kentin ekonomisine ve sektöre katkı sağlayacak görüşmelerde bulunduklarını belirtti. Orada iş adamları ile bir araya gelip, Diyarbakır'a davet ettiklerini söyleyen Yüksel, "Diyarbakır'da altın fuarımız olacak. Dubaili dostlarımızla görüşmeler gerçekleştirdik, kentimizi ve hasır bileziğimizi anlattık. İlişkilerimizi daha da geliştirip sektörümüze, kentimize ve ülkemize katkılar sunmaya devam edeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, Dubai'de Hasır Bileziği Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement