Diyarbakır'da Mücevher Defilesi - Son Dakika
Ekonomi

Diyarbakır'da Mücevher Defilesi

Diyarbakır\'da Mücevher Defilesi

Diyarbakır'da gerçekleştirilen 1. Mezopotamya Mücevher Fuarı kapsamında Mitannia Recency Hotel'de düzenlenen Mücevher Defilesi ilgi çekti.

26.04.2015 17:02

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odasınca düzenlenen, Altınay ve Zer kuyumculuk tarafından desteklenen defile Diyarbakır'ın renkli simalarını da bir araya getirdi.

Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Organize Sanayi İşadamları Derneği Başkanı A.Aziz Özkılıç, Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul'un yanı sıra fuara katılmak üzere Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen kuyumcular odası başkanlarının hazır bulunduğu defilede bir birinden güzel mücevher ve altın takılar mankenler tarafından sergilendi.

Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran Diyarbakır'da böyle bir defile yapılmasından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ve plaketlerin sunulmasından sonra defileye geçildi. Defilede Diyarbakır'a has mücevher ve altın takılar yerli ve yabancı mankenler tarafından sergilendi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Diyarbakır'da Mücevher Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement