Çeşme Belediyesi Üretici Pazarı ile Tüketiciyi Doğrudan Buluşturuyor - Son Dakika
Ekonomi

Çeşme Belediyesi Üretici Pazarı ile Tüketiciyi Doğrudan Buluşturuyor

Çeşme Belediyesi Üretici Pazarı ile Tüketiciyi Doğrudan Buluşturuyor

Çeşme Belediyesi'nin 'Tarladan Sofraya' projesi kapsamında kurulan Üretici Pazarı, her Pazartesi ve Cuma günü organik ürünlerini doğrudan tüketici ile buluşturacak. Çeşmeli üreticilerin taze meyve, sebze, tarhana, erişte, köy ekmeği, ev salçası, zeytinyağı, doğal bal, pekmez ve yöresel tatları aracısız olarak satışa sunacağı pazar, ziyaretçilerine ekonomik avantaj da sağlayacak. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, üreticilerin yanında olduklarını ve en taze ürünlerin sofralara ulaşması için pazarın her zaman açık olacağını belirtti.

21.06.2023 10:59  Güncelleme: 11:01

Üreticiyi doğrudan tüketici ile buluşturan Çeşme Belediyesi'nin "Tarladan Sofraya" projesi altında önceki yıl kurduğu Üretici Pazarı, her Pazartesi ve Cuma günü, bölge sakinlerini sağlıklı ürünlerle buluşturacak.

Çeşmeli üreticiler, organik ürünlerini, Çeşmeliler ile buluşturuyor. Taze meyve ve sebzelerin, geleneksel yöntemlerle üretilmiş tarhana, erişte, köy ekmeği, ev salçası, zeytinyağı, doğal bal, pekmez ve birbirinden lezzetli yöresel tatların zenginleştireceği Çeşme Üretici Pazarı, üreticiden aracısız alışveriş yapma imkanı sunduğu ziyaretçilerine de önemli bir ekonomik avantaj sunacak.

Ilıca'da kurulan Üretici Pazarı'nı her yaz olduğu gibi bu yıl da hayata geçireceklerini belirten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, "Her zaman üreticimizin yanında olacağız. Dalından koparılıp sofranıza gelen en taze ürünler için, Her Pazartesi ve Cuma üretici pazarımızı ziyaretçilerine açık olacak" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Çeşme Belediyesi Üretici Pazarı ile Tüketiciyi Doğrudan Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement