Btso'dan Texworld ve Premıere Vısıon'a Özel Organizasyon - Son Dakika
Ekonomi

Btso'dan Texworld ve Premıere Vısıon'a Özel Organizasyon

Btso\'dan Texworld ve Premıere Vısıon\'a Özel Organizasyon

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

26.08.2015 01:58

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturmaya devam ediyor. BTSO, Texworld ve pPremıere Vısıon fuarlarına uçak kaldırıcaklarını açıkladı.

Eylül ayında 4 fuar organizasyonu gerçekleştirmeye hazırlanan BTSO, Fransa'da 13-17 Eylül 2015 tarihlerinde tekstil sektöründe yapılacak Texworld ve 14-17 Eylül 2015 tarihlerinde düzenlenecek Premiere Vision fuarlarına Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçak kaldıracak.

BTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Oda Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan BTSO Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman, Bursa iş dünyasını dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturmayı sürdürdüklerini ifade etti. 2014 yılının tamamında 23 fuar organizasyonu düzenlediklerini belirten Kahraman, bu yılın ilk 6 ayında ise 21 fuara 800'ü aşkın BTSO üyesiyle katıldıklarını hatırlattı.

Bursa iş dünyasının Küresel Fuar Acentesi kapsamında önümüzdeki ay Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya ve Fransa'da olmak üzere 4 önemli fuara katılacağını açıklayan Kahraman, Fransa'da 13-17 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek Texworld ve 14-17 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleşecek Premiere Vision fuarlarına Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçak kaldıracaklarını söyledi. BTSO Başkan Yardımcısı Kahraman, İtalya'da 5-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Makine, Metal İşleme ve Teknoloji Fuarı'na (EMO) ve 12-15 Kasım tarihleri arasında tekstil makineleri sektöründe düzenlenecek olan ITMA fuarlarına da özel organizasyonlarla katılım sağlayacaklarını bildirdi. Ferudun Kahraman, yıl sonuna kadar 2 bin BTSO üyesini dünyanın dört bir yanındaki fuarlarıyla buluşturmak istediklerini kaydetti.

Toplantının açılışında geçirdiği rahatsızlıktan ötürü toplantıya katılamayan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın Meclis üyelerine dönük mesajı Meclis Başkanı Remzi Topuk tarafından okundu. Mesajında, sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden İbrahim Burkay, en kısa sürede de BTSO Meclisi'ndeki yerini alarak, kent ve ülke ekonomisi için değer üretmeye devam etmek istediğini vurguladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Btso'dan Texworld ve Premıere Vısıon'a Özel Organizasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement