BtcTurk, Dünyaca Ünlü Futbol Kulüplerinin Fan Token'larını Listeledi - Son Dakika
Ekonomi

BtcTurk, Dünyaca Ünlü Futbol Kulüplerinin Fan Token'larını Listeledi

BtcTurk, Dünyaca Ünlü Futbol Kulüplerinin Fan Token\'larını Listeledi

BtcTurk, Arsenal, Atletico de Madrid, AS Roma, Barcelona, Galatasaray, Juventus, Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain ve Trabzonspor takımlarının kripto paralarını platform üzerinde listeledi. Bu sayede taraftarlar, kulüplerin Fan Token'larına sahip olarak hem kulüpteki gelişmelerde söz hakkına sahip olabilecekler hem de yatırım aracı olarak kullanabilecekler.

15.08.2023 12:41  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BtcTurk, dünyaca ünlü futbol kulüplerinin Fan Token'larını listeledi. Bu kapsamda Arsenal, Atletico de Madrid, AS Roma, Barcelona, Galatasaray, Juventus, Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain ve Trabzon spor takımlarının kripto paraları platform üzerinde listelenerek alım satıma sunuldu.

Kripto para çeşitliliğini güçlendiren BtcTurk Kripto, ürün yelpazesine ilk kez Fan Token'ları ekledi. AC Milan Fan Token (ACM), Arsenal (AFC), AS Roma (ASR), Atletico de Madrid Fan Token (ATM), FC Barcelona Fan Token (BAR), Galatasaray (GAL), Juventus Fan Token (JUV), Manchester City Fan Token (CITY), Paris Saint-Germain Fan Token (PSG), Trabzonspor (TRA) takımlarının Fan Token'ları, platformun web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden alım satıma sunuldu. Listelenen kripto paralar, piyasa değeri en yüksek Fan Token'lar arasında yer alıyor.

BtcTurk Kripto'da alım satıma açılan Fan Token'lar şöyle sıralanıyor:

"AC Milan Fan Token (ACM)

Arsenal (AFC)

AS Roma (ASR)

Atletico de Madrid Fan Token (ATM)

FC Barcelona Fan Token (BAR)

Galatasaray (GAL)

Juventus Fan Token (JUV)

Manchester City Fan Token (CITY)

Paris Saint-Germain Fan Token (PSG)

Trabzonspor (TRA)

FAN TOKEN HAKKINDA

Fan Token'lar kriptopara birimleridir. Birçok spor kulübüne ait Fan Token bulunmaktadır. Fan Token'lar ile taraftarlar ve spor kulüpleri arasındaki etkileşimi artırmak amaçlanır. Kullanıcılar, taraftarı oldukları kulüplerin Fan Token'larına sahip olarak hem kulüpteki gelişmelerde söz hakkına sahip olabilirler hem de yatırım aracı olarak kullanabilirler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi BtcTurk, Dünyaca Ünlü Futbol Kulüplerinin Fan Token'larını Listeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement