Bölgenin Sayılı Giyim Markası RAYS Batman'da - Son Dakika
Ekonomi

Bölgenin Sayılı Giyim Markası RAYS Batman'da

Bölgenin Sayılı Giyim Markası RAYS Batman\'da

Türkiye'de 4 mağazasıyla hizmet veren bayan giyim markası RAYS, Batman'da açtığı yeni şubesiyle şubelerinin sayısını beşe çıkardı.

06.09.2014 22:28

Bölgenin sayılı giyim markalarından RAYS Diyarbakır'da açtığı 4 şubesinin ardından Batman'da da şube açarak mağaza zincirini genişletti. Üretim merkezi İstanbul'da olan RAYS, yurt içi ve dışında yatırım kararı aldı.

RAYS'ı Gülistan Caddesinde Gülistan Açtı

Güneydoğu'da şubeleşmeyi ilk hedef olarak alan RAYS, Batman'da ilk şubesini açtı. Batman'ın alışveriş merkezi olarak bilinen kentin en ünlü caddesi Gülistan'ın hemen girişinde çift katlı 400 metre karelik mağazada iki aydan bu yana devam eden dekorasyon çalışmalarını tamamlayan RAYS, Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel tarafından açıldı.

Akel: Batman Gün Geçtikçe Güzel Yatırımlar Alıyor

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel, Batman'da böylesi bir mağazanın açılmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Batman gün geçtikçe güzel yatırımlar alıyor. RAYS Giyimin kendini ispatlamış bir marka olarak Batman'da açılması bizleri, özellikle hitap ettiği kadınları sevindirmiştir. İstihdama da kadın çalışan sayısına katkısından dolayı ayrıca girişimcileri kutlarım. Hayırlı Uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra açılış kurdelesi Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel, RAYS Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay ve Ay'ın annesi Meliha Ay tarafından kesildi. Açılışın ardında Batmanlı kadınlar, açılışa özel indirimlerle alışverişlerini yaptı. RAYS'ı tanıdıklarını, hem kalitesinden hem fiyatından çok memnun olduklarını belirten Batmanlı kadınlar ise RAYS'ın Batman'da açılmasına çok sevindiklerini ifade ettiler.

RAYS Yurdu Saracak

RAYS Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay ise, Batman'ın ardından kısa süre içinde Türkiye'nin hemen hemen her ilinde şube açarak pazarlarını ulusal ve uluslararası ölçekte genişleteceklerini söyledi. Barış sürecinin bölgeye pozitif katkısını her geçen gün daha net olarak görüldüğünü dile getiren Ay, "Barış sürecine paralel olarak Doğu ve Güneydoğuyu güzel şeyler beklemektedir. İnsanımız her güzel şeye layıktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Bölgenin Sayılı Giyim Markası RAYS Batman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement