Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülü Turkcell Superonlıne'nın - Son Dakika
Ekonomi

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülü Turkcell Superonlıne'nın

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülü Turkcell Superonlıne\'nın

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen Bilişim Ödülleri’nde ‘Yılın İnternet Servis Sağlayıcısı’ ödülüne Turkcell Superonline layık görüldü.

06.01.2015 15:14

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen Bilişim Ödülleri'nde 'Yılın İnternet Servis Sağlayıcısı' ödülüne Turkcell Superonline layık görüldü.

Turkcell Superonline, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen Bilişim Ödülleri'nde 'Yılın İnternet Servis Sağlayıcısı' seçildi. Aynı etkinlikte 'Yılın Mobil Operatörü' ödülü ise Turkcell layık görüldü.

Turkcell Superonline de üniversite öğrencilerini ağırlayarak, 1000 Mbps fiber interneti deneyimleme imkanı sundu. Turkcell Superonline Genel Müdürlüğü'nü ziyaret eden gruplar arasında Yeditepe Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) öğrencileri yer aldı.

2014 yılında Turkcell Superonline'ın destek verdiği en önemli üniversite gruplarından biri İTÜ bünyesinde yer alan ARISAT Model Uydu Takımı oldu. Takım, gerçek uydu sistemlerinin yapım süreçlerinin birebir uygulandığı CanSat Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ederek, en başarılı model uydu tasarımına imza attı ve dünya birinciliği elde etti.

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye'de sosyal medyanın en iyilerini ödüllendiren Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri de 2014'ün önemli işbirlikleri arasında yer aldı. Ayrıca Çukurova Üniversitesi'nin düzenlediği Yazılım ve Teknoloji Zirvesi'nde de yer alan Turkcell Superonline, geleceğin televizyon izleme deneyimini bugüne taşıyan TV Plus teknolojisini öğrencilere anlattı.

Turkcell Superonline Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Şahin konuyla ilgili açıklamasında, Turkcell Grup olarak üniversite öğrencilerine verdikleri değerin altını çizerek "Turkcell Akademi liderliğinde üniversite öğrencilerini şirketimizde ağırlayıp, sektörümüzdeki işleyişi aktarıyoruz. Gençlerin enerjisinden güç almak, işlerimizi daha da özveriyle yapmamızı sağlıyor. Üniversite öğrencilerine verdiğimiz önemi, geçtiğimiz yıl hizmete sunduğumuz özel kampanya ile de destekledik. Üniversite öğrencilerine değer katacak işlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülü Turkcell Superonlıne'nın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement