Bin 500 Yıllık Tecrübe Girişimcilerle Buluşacak - Son Dakika
Ekonomi

Bin 500 Yıllık Tecrübe Girişimcilerle Buluşacak

Bin 500 Yıllık Tecrübe Girişimcilerle Buluşacak

Tüm dünyada 138 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası'nın en önemli etkinliklerinden biri olan g3 Forum'un üçüncüsü, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü İstanbul Suada'da gerçekleşecek.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden...

19.11.2013 11:44

Tüm dünyada 138 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası'nın en önemli etkinliklerinden biri olan g3 Forum'un üçüncüsü, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü İstanbul Suada'da gerçekleşecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) yapılan yazılan açıklamaya göre TOBB Uluslararası Girişimcilik Merkezi ve GATE Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ve bin 500 girişimci adayına ev sahipliği yapacak foruma, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan katılarak, girişimcilere hitap edecekler.

Forum, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi ve Koton İcra Kurulu Başkanı Gülden Yılmaz, Global Girişimcilik Haftası Başkanı Jonathan Ortmans ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt'ün konuşmalarıyla başlayacak. Forum'da Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile söyleşi gerçekleştirilecek.

Ayrıca, "interaktif yuvarlak" masa oturumu düzenlenecek, Uluslararası Girişimcilik Merkez ve TOBB ETÜ Garaj sunumu yapılacak.

80 mentorun, girişimcilere ve girişimci adaylarına tecrübelerini aktaracağı forumda, katılımcılar ile mentorlar aynı masa etrafında toplanacak. Etkinliğe katılan girişimciler, bir gün içerisinde yaklaşık bin 500 yıllık tecrübeden yararlanabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Bin 500 Yıllık Tecrübe Girişimcilerle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement