Kayseri OSB Başkanı Nursaçan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren firmaları kutladı - Son Dakika
Ekonomi

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren firmaları kutladı

Kayseri OSB Başkanı Nursaçan "Türkiye\'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren firmaları kutladı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020" araştırmasına göre listede yer alan Kayseri firmalarını kutladı.

26.05.2021 13:50  Güncelleme: 14:39

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen " Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020" araştırmasına göre listede yer alan Kayseri firmalarını kutladı.

Nursaçan, yazılı açıklamasında, İSO İlk 500 listesine bu yıl Kayseri'den 15 firmanın girme başarısını gösterdiğini belirtti.

Bu firmaların ihracat, üretim, istihdam gibi alanlarda üretimin lokomotifleri olduğunu belirten Nursaçan, Kayseri sanayisinin çok daha güçlü ve üretken olması için yapılan tüm çalışmaların yanında ve destekçisi olduklarını kaydetti.

Dünyayı etkisi altına alan salgın sürecine rağmen büyük bir fedakarlıkla üretimini sürdüren ve listeye giren firmaları tebrik eden Nursaçan, "Sanayimizin her alanda çok daha fazla üretken olması yönünde gayret gösteriyor ve sanayicimizin bu doğrultudaki gayretlerini de destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kayseri OSB Başkanı Nursaçan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' arasına giren firmaları kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement