Atasay Altın Çadır'ı Aynı Anda 4 İlde Birden Düzenliyor - Son Dakika
Ekonomi

Atasay Altın Çadır'ı Aynı Anda 4 İlde Birden Düzenliyor

Atasay Altın Çadır\'ı Aynı Anda 4 İlde Birden Düzenliyor

Türk mücevherat sektörünün önde gelen kuruluşlarından Atasay, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği Geleneksel Altın Çadır Günleri'ni aynı anda dört ilde birden gerçekleştirileceğini açıkladı.

02.12.2013 14:44

Türk mücevherat sektörünün önde gelen kuruluşlarından Atasay, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği Geleneksel Altın Çadır Günleri'ni aynı anda dört ilde birden gerçekleştirileceğini açıkladı. İstanbul dışında Adana, Eskişehir ve Ankara'da da eş zamanlı olarak açılacak olan Altın Çadır, 5-6-7-8 Aralık 2013 tarihlerinde ziyaretçilerle buluşacak. Geçen yıllarda uzun kuyrukların oluştuğu İstanbul Yenibosna'daki fabrikasındaki Altın Çadırını da bu yıl üç kat büyüttüğünü bildiren Atasay, Altın Çadır'ı düzenlediği 4 ilde, her yaşam biçimine ve bütçeye hitap edecek 80 bin adedi altın, 20 bin adedi pırlanta olmak üzere yaklaşık 100 bin adet ürünü satışa sunacağını duyurdu. Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde 10 TL'den 127 bin TL'ye kadar değişen fiyatlarla yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere çok sayıda ürün seçeneği bulunuyor.Altın fiyatlarının geçen yılki bin 700 dolarlı seviyelerden bin 200 dolara kadar düşmesi nedeniyle altına talebin bu yıl daha da artması bekleniyor.

-"ÇEVRE İLLERDEN DE BÜYÜK İLGİ BEKLİYORUZ"-

Düzenlediği basın toplantısında, Altın Çadır Günleri'ne Türkiye'nin birçok ilinden hatta yurtdışından çok sayıda ziyaretçinin geldiğini Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, "Bu nedenle geçtiğimiz yıl çevre illerden servis hizmeti vermiştik. Ama bu da yeterli olmadı. Her gittiğimiz yerde "Altın Çadır'ı bizim şehrimizde de düzenleyin' şeklinde yoğun talepler alıyoruz. Bu nedenle çağrı merkezimize gelen telefonları ve yapılan başvuruları değerlendirdik. Bu kapsamda en çok talep olan, en çok ilginin olacağına inandığımız üç ili Adana, Ankara ve Eskişehir olarak belirledik. Bu yıl Altın Çadır Günleri'ni İstanbul ile eş zamanlı olarak bu illerimizde de gerçekleştireceğiz" dedi. Geleneksel Altın Çadır Günleri'nin İstanbul'da her zaman olduğu gibi Atasay'ın Yenibosna'daki fabrikasında düzenleneceğini belirten Kamer,"Bu yıl Adana'da M1 Adana Merkez AVM, Ankara'da Forum Outlet Center, Eskişehir'de ise NEOPLUS AVM'de Altın Çadır'ı açacağız. Adana ve Ankara'da Altın Çadır için özel alanlar kurduk. Eskişehir'de ise mağazamızı Altın Çadır olarak düzenledik. Bu illerin çevre illerinden de büyük ilgi bekliyoruz" diye konuştu.

-İSTANBUL ÇADIRI ÜÇ KAT BÜYÜDÜ-

İstanbul'da Yenibosna'daki Atasay fabrikasında düzenledikleri Altın Çadır'ı da büyüttüklerini anlatan Cihan Kamer, "İstanbul'da misafirlerimizi 20'şer kişilik gruplar halinde Altın Çadır'a alıyorduk. Ancak gece 04.00'te başlayan kuyruklar olduğu için misafirlerimiz alışveriş için uzun süre beklemek zorunda kalıyordu. Bu nedenle İstanbul'daki mevcut satış alanımızı tam üç kat büyüttük. Ayrıca altın ve pırlanta olmak üzere iki ayrı bölüm yaptık. Böylece misafirlerimiz bu yıl hem daha rahat bir ortamda alışveriş yapabilecek hem de geçmiş yıllara oranla umarız daha az süre bekleyecek" dedi. Altının onsunun geçen yıla oranla bin 700 dolardan bin 200 dolara kadar gerilediğine dikkat çeken Cihan Kamer, "Bu genel olarak altın fiyatlarına yansıdı, yansımaya da devam ediyor. Müşterilerimiz bunu Altın Çadır'da da çok net bir şekilde görebilecek. Atasay olarak Altın Çadır'da müşterilerimize zaten çok uygun fiyatlı altın ve pırlanta ürünleri alma fırsatı sunuyoruz. Bunun üzerine bir de altın fiyatlarının yüzde 20 düşmüş olması tüketiciler açısından kaçırılmayacak bir fırsat oluşturdu" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Atasay Altın Çadır'ı Aynı Anda 4 İlde Birden Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement