Askon Ankara Şubesi Başkanı Eyüpoğlu Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Askon Ankara Şubesi Başkanı Eyüpoğlu Açıklaması

Askon Ankara Şubesi Başkanı Eyüpoğlu Açıklaması

Anadolu Aslanları Konfederasyonu (ASKON) Ankara Şubesi Başkanı Abdurrahman Eyüpoğlu, "Şehitlerimize minnet duyuyoruz.

06.08.2016 14:03

Anadolu Aslanları Konfederasyonu (ASKON) Ankara Şubesi Başkanı Abdurrahman Eyüpoğlu, "Şehitlerimize minnet duyuyoruz. O gün canlarını hiçe sayarak vatanını koruyan tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onlar olmasaydı bugün vatansız kalmış ve ülkemiz büyük bir karanlığa gömülmüştü." açıklamasında bulundu.

ASKON Ankara Şube Başkanı Eyüpoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz şehitleri için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan Millet Camii'nde Cuma namazı çıkışında helva dağıttıklarını kaydetti.

Eyüpoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimize minnet duyuyoruz. O gün canlarını hiçe sayarak vatanını koruyan tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onlar olmasaydı bugün vatansız kalmış ve ülkemiz büyük bir karanlığa gömülmüştü. Türkiye bugün belki de başka bir ülkenin manda ve himayesine girecek, Ortadoğu ülkelerinde olduğu gibi bir iç çatışmaya sahne olacaktı. Ülkemizi canı pahasına koruyan bu kardeşlerimizi hatırlamak ve onları yad etmek için bugün burada 3 bin adet helva dağıtımını gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

ASKON Ankara Şubesi'nin helva dağıtımına, başkan yardımcıları Oruç Oktay Ermiş ve Nedim Sevinç'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Necati Keskin, Ömer Karakuş ve Nevzat Güven'in de katıldığı bildirildi.

Helva dağıtımına vatandaşların da ilgisinin büyük olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Askon Ankara Şubesi Başkanı Eyüpoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement