'Akıllı Alışverişin Rakipsiz Adresi' - Son Dakika
Ekonomi

'Akıllı Alışverişin Rakipsiz Adresi'

\'Akıllı Alışverişin Rakipsiz Adresi\'

Rekor büyümeyle 2 milyonu aşkın üyeye ulaşan morhipo.com, 1 yılda 'akıllı alışverişin rakipsiz adresi' oldu.

23.03.2012 15:58

"Akıllı alışverişte dev bir moda iddiası" sloganı ve Boyner Holding güvencesiyle 1 yıl önce kurulan morhipo.com, kaliteli ve ekonomik alışverişi tercih eden tüketicilerin yoğun ilgisiyle rekor büyümeye imza attı. Türkiye'de ilk defa hem yeni sezon ürünlerini hem de özel kampanyaları aynı adreste buluşturan morhipo.com, 1. yılında 2 milyonun üzerindeki üye sayısı ve örnek oluşturan sosyal sorumluluk anlayışıyla sektöründe öncü konumuna ulaştı.

Hızla büyüyen internetten alışveriş sektörüne 1 yıl önce "Akıllı alışverişte dev bir moda iddiası" ile giren morhipo.com, tüketicilerin yoğun ilgisiyle kısa sürede rekor bir büyüme yakaladı ve üye sayısı 2 milyonu aştı.

Kalite ve ekonomik fiyat aynı sitede

Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleriyle çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yarattı. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. Yeni Sezon bölümünde 400'e yakın markanın 15 binden fazla modelini bulunduran morhipo.com, Özel İndirim Kulübü'nde ise bugüne kadar 4000'den fazla kampanyayı üyelerinin beğenisine sundu.

Boyner Holding'in gözde markaları sadece morhipo.com'da

Boyner Holding güvencesiyle başarısını güçlendiren morhipo.com, üyelerine Boyner Holding çatısı altındaki dev markalarla sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Çok yakında Beymen, Beymen Club, Network, Fabrika, Que, T-box, Divarese, Altınyıldız Classics gibi Boyner Holding bünyesindeki markalar internette sadece morhipo.com üyelerine özel olarak satışa sunulacak.

Bir 'department store'da bulunabilecek zenginlikte seçenekler sunan morhipo.com, sezon ürünleri bölümündeki "Designers" kategorisinde ise Moschino, Arzu Kaprol, Balenciaga gibi ünlü tasarımcıların kıyafetlerine yer veriyor. Morhipo.com'un "Kadın", "Erkek", "Çocuk" ve "Ev & Yaşam" kategorilerinde binlerce cazip ürün yer alıyor.

"Koşulsuz Müşteri Mutluluğu"

'Koşulsuz Müşteri Mutluluğu' anlayışıyla üyelerine güvenli ve keyifli bir alışveriş imkanı sunan morhipo.com, müşterinin talebi halinde bir ay süreyle iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor. Morhipo.com üyeleri, aldıkları ürünü beğenmemeleri halinde ürünü iade etmek için hiçbir ücret ödemiyor.

Teslimat hızıyla da beğeni kazanan morhipo.com, stoklar dahilindeki ürünlerde İstanbul'a 24 saat, diğer şehirlere ise 48 saat içinde teslimat sözü veriyor. Farklı kampanyalardan tek sepette ve tek kargo ücreti ödeyerek alışveriş yapma imkanı sunan morhipo.com, taksitli ödeme seçeneğiyle de fark yaratıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 'Akıllı Alışverişin Rakipsiz Adresi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement