7. Çin-Güney Asya Fuarı Kunming'de Başladı - Son Dakika
Ekonomi

7. Çin-Güney Asya Fuarı Kunming'de Başladı

7. Çin-Güney Asya Fuarı Kunming\'de Başladı

Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de düzenlenen 7. Çin-Güney Asya Fuarı başladı. Fuar süresince çevrimiçi ve fiili etkinliklere 85 ülke ve bölge ile uluslararası kuruluşlardan 30.000'i aşkın katılımcı bekleniyor. Fuarın teması 'Ortak Kalkınma için Dayanışma ve Koordinasyon' olarak belirlendi ve 15 farklı sergi salonu kuruldu.

17.08.2023 15:53

KUNMİNG, 17 Ağustos (Xinhua) -- 7. Çin- Güney Asya Fuarı, Çarşamba günü Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de başladı.

Beş günlük fuar süresince düzenlenecek çevrimiçi ve fiili katılımlı etkinliklere 85 ülke ve bölge ile uluslararası kuruluşlardan 30.000'i aşkın katılımcı, temsilci ve konuğun katılması bekleniyor. "Ortak Kalkınma için Dayanışma ve Koordinasyon" temalı fuarda Güney Asya Pavyonu, Güneydoğu Asya Pavyonu, kaynak bazlı ekonomi pavyonu ve liman ekonomisi pavyonu gibi farklı temaları içeren 15 sergi salonu kuruldu.

Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de düzenlenen 7. Çin-Güney Asya Fuarı'ndaki Kültür ve Turizm Pavyonu, 16 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Chen Xinbo/Xinhua)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Ekonomi 7. Çin-Güney Asya Fuarı Kunming'de Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement