YKS'de okul karıştıran öğrenci sınavdan sonra konuştu - Son Dakika
Eğitim

YKS'de okul karıştıran öğrenci sınavdan sonra konuştu

YKS\'de okul karıştıran öğrenci sınavdan sonra konuştu

YKS'nin ikinci oturumu olan AYT'de okul karıştıran Serdar Eser, sınavdan sonra konuştu. Eser, sınava gireceği okulu karıştırarak bir süre dışarıda bekledi ve velilerin ısrarıyla okul bahçesine girdi. Sınavın bitimine 15 dakika kala çıkan Eser, 'İyi geçti çalışmıştım zaten sıkıntı olmadı' dedi. Diğer adaylar ise sınavın zorluğuna ve süresine dair görüşlerini paylaştı.

18.06.2023 16:50  Güncelleme: 16:51

AVCILAR'da Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan AYT'de okulları karıştırıp önce başka bir okula giden Serdar Eser, sınava gireceği okula kapıların kapanmasından sonra gelmişti. Bir süre dışarıda bekleyen ardından velilerin ısrarıyla okul bahçesine giren Eser, sınav çıkışı konuştu. Eser, " İyiydi çalışmıştım " dedi.

Serdar Eser, ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'nde sınava gireceği okulu karıştırdı. Önce başka bir okula giden Eser, sınava gireceği Merkez Mahallesi'ndeki İnsa 50. Yıl Lisesi'ne koşarak geldi. Ancak saat 10.00'da kapılar kapandığı için bir süre içeri giremedi. Bu sırada çevredeki velilerin ısrarıyla görevliler kapıyı açtı. Koşarak okul bahçesine giren Eser, sınavdan sonra duygularını dile getirdi. Sınavın bitimine 15 dakika kala çıkan Eser, "Başka bir okula gittim. Oradan geri geldim. 1-2 dakikalık bir gecikme oldu. Ama sağolsunlar içeri aldılar . Sıkıntı olmadı. İyi geçti çalışmıştım zaten sıkıntı olmadı. Gastronomi Bölümü olabilir. " diye konuştu.

"MATEMATİKTE ZORLANDIM"

AYT'ye giren adaylardan Murat Arslan ise, "Biraz zordu açıkçası ama yaptım. Matematikte zorlandım. Süre ise gayet rahattı erken çıktım zaten " dedi. Zeynep Tuğba Öngün ise, "Güzeldi kolaydı erken bitirdim erken çıktım. 1 - 1.5 saat kadar erken çıktım " dedi. Bir başka öğrenci "Edebiyatta zorlandım " derken, sınava giren öğrencilerden bir diğeri ise, "Zordu. Edebiyatta zorlandım. Süre sıkıntısı yaşamadım." dedi. Sınava giren adaylardan bir diğeri ise," Benim yerime çalışan öğrencilerin çok iyi yapacağına inanıyorum. Ben çok çalışan bir öğrenci değildim bu sene. Yapan yapar diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim YKS'de okul karıştıran öğrenci sınavdan sonra konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement