Senegal Büyükelçisi Karabük Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Eğitim

Senegal Büyükelçisi Karabük Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Senegal Büyükelçisi Karabük Üniversitesi\'ni Ziyaret Etti

Senegal'in Ankara Büyükelçisi Cheikh Gueye ve beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı ziyaret etti. Ziyarette, üniversitenin Senegalli öğrencilere sağladığı eğitim imkanları ve başarıları konuşuldu.

24.10.2023 16:30  Güncelleme: 16:37

Senegal'in Ankara Büyükelçisi Cheikh Gueye ve beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Senegal Dışişleri Bakanlığından Annette Seck'in de aralarında bulunduğu heyet, Kırışık ile bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırışık, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da öncülük ettiği şekilde Senegal ile ilişkilerimiz sürekli gelişim halindedir. Karabük Üniversitesine Senegal'den gelen 394 öğrenci bulunuyor. Senegalli öğrencilerimizin üniversitemizde en iyi şekilde eğitim görmeleri ve bu eğitimi gördükten sonra Senegal'de çok güzel hizmetler yapabilmeleri için çaba sarf ediyoruz. Üniversitemiz dünya çapında çok önemli başarılar elde etmiş bir üniversitedir. Bazı sahalarda dünyada ilk 100'de bulunan bir üniversitedir. Güçlü akademik kadrosu, güzel kampüsü ve üniversite yerleşkesinin sunduğu imkanlarla Türkiye'deki en saygın üniversitelerden biridir." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Büyükelçi Gueye ve beraberindeki heyet, üniversiteyi gezdiği ve Senegalli öğrencilerle bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Senegal Büyükelçisi Karabük Üniversitesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement