Şanlıurfa'daki okullarda elektrik kesintisi ve su sorunu - Son Dakika
Eğitim

Şanlıurfa'daki okullarda elektrik kesintisi ve su sorunu

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'nda 3 gündür elektrik kesintisi olduğunu ve okullarda su olmadığını belirterek çözüm talep etti. Velilerin isyan ettiği, öğrencilerin perişan olduğu ve öğretmenlerin çaresiz kaldığı duruma iktidarın ise DEDAŞ'ı korumaya devam ettiği ifade edildi.

13.09.2023 10:37

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'nda 3 gündür elektrik kesintisi olduğunu belirterek "Veliler isyanda, öğrenciler perişan, öğretmenler çaresiz. İktidar ise DEDAŞ'ın sırtını sıvazlamaya devam ediyor. Derhal Şanlıurfa Haliliye Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki elektrik kesintisine çözüm bulunmalıdır" dedi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Haliliye Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'nda 3 gündür elektriklerin kesik olduğunu ve okullarda su olmadığını duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) ilişkin açıklama yapan Tanal, şunları söyledi:

"DERHAL ŞANLIURFA HALİLİYE GÜMÜŞTAŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU'NDAKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNE ÇÖZÜM BULUNMALIDIR"

"Şanlıurfa'da DEDAŞ zulmü, eğitime de darbe indirdi. Merkez ilçemiz Haliliye'de Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'nda 3 gündür elektrikler kesik. Haliyle elektrik olmadığı için sular da kesik. Okulda ne içme suyu var ne de lavabolar da su var. Veliler isyanda, öğrenciler perişan, öğretmenler çaresiz. İktidar ise DEDAŞ'ın sırtını sıvazlamaya devam ediyor. Derhal Şanlıurfa Haliliye Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki elektrik kesintisine çözüm bulunmalıdır."

Şanlıurfa\'daki okullarda elektrik kesintisi ve su sorunu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Şanlıurfa'daki okullarda elektrik kesintisi ve su sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement